Nedvěd se vyjádřil k budoucnosti Ronalda a Dybaly v Juventusu. Nekončí, klidnil fanoušky český šéf Juventusu

Nedvěd se vyjádřil k budoucnosti Ronalda a Dybaly v Juventusu. Nekončí, klidnil fanoušky český šéf Juventusu
PŘED SEZONOU

Viceprezident Juventusu Pavel Nedvěd ujistil příznivce Staré dámy, že budoucnost Cristiana Ronalda a Paula Dybaly je v Turíně. Zároveň prý probíhají rozhovory o nové smlouvě s Argentincem Paulem Dybalou.

Ohledně obou fotbalistů se v létě hojně spekulovalo o jejich odchodech, protože jim na konci právě začínající sezóny 2021/22 končí v Juventusu smlouvy. O Dybalovi se hovořilo v souvislosti s Premier League, Ronaldo pak „zaručeně“ směřoval do francouzského PSG.

Český šéf Juve však tyto fámy vyvrátil a příznivce „Staré dámy“ ujistil, že jejich hvězndé duo v letošním roce v Turíně zůstane. „Cherubini (ředitel Juventusu pozn. red.) již byl v kontaktu se svým agentem, který přijede do Turína příští týden,“ sdělil Nedvěd Sky Sport Italia. „Právě jednáme, abychom situaci vyřešili, nevidím v tom problém,“ dodal k budoucnosti Dybala v Turíně.

Paulo Dybala

Pokud jde o Ronalda, nic nenasvědčovalo tomu, že by jeho dohodu prodloužili i na příští rok, ale Nedvěd vyloučil možnost portugalské superhvězdy odejít letos v létě.

"Ronaldo se v pondělí vrátí na trénink a zůstane s námi," potvrdil Nedvěd. Hvězdný Portugalec se po vypadnutí Portugalska z EURO 2020 udržuje kondici mimo klub, ale v pondělí se opět připojí ke svým spoluhráčům Juve. Případné stěhování superhvězdy se komplikuje i fakt, že by si každý další potenciální Ronaldův klub musel připravit pořádný balík peněz. Pokud by se „Stará dáma“ nerozhodla prodloužit Portugalci smlouvu, tak by CR7 mohl na konci sezóny odejít zdarma a zajistit si asi poslední pořádné angažmá své bohaté kariéry.

Nedvěd se Sky Sport Italia řešil také budoucnost italského obránce Giorgia Chielliniho, který je v Turíně momentálně bez smlouvy. Šestatřicetiletý fotbalista táhl i přes svůj věk Itálii letošním EURO. „Až se vrátí ze své letní dovolené, promluvíme si,“ dodal někdejší český reprezentant a výherce Zlatého míče 2004.

Polák Lewandowski opět zvolen nejlepším fotbalistou v Německu

Zdroj: 90min.com