Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Chanelle Hayes (33) proslula v britské reality show Big Brother a se svými fanoušky na Instagramu nadšeně sdílí cestu k proměně. Po tubulizaci žaludku shodila neuvěřitelných 50 kilo a pravidelně se chlubí fotkami před a po zhubnutí. Nebojí se jít tedy s kůží na trh, a tak se nyní zvěčnila v bikinách, aby předvedla tělo i se všemi nedostatky, které s sebou ztráta váhy přinesla.

„Léta jsem svoje tělo nenáviděla, protože bylo příliš velké. Teď je tak malé, že na něm kůže visí. Mám čtyři ňadra, protože moje implantáty jsou na jednom místě a tkáň a kůže jinde. Strie mám prakticky po celém těle. Celulitida je mým stálým společníkem, ať vážím, kolik chci. Nemilovala jsem svoje tělo předtím a nemiluji ho ani teď, ale miluji se o něj starat, a se zdravým tělem přichází i sebevědomí,“ rozepsala se u fotek.

„Nikdy nebudu vypadat jako na vyretušovaných fotkách, které vidíte online, ale to neznamená, že nemůžu nosit bikiny,“ dodala a povzbudila sledující, aby se za svá těla nestyděli a klidně vytáhli plavky, i když nejsou ve formě.

Začátkem měsíce se Chanelle svěřila, že tubulizace žaludku byla jejím nejlepším rozhodnutím v životě. Podstoupila ji loni v srpnu a okamžitě začala hubnout. Díky tomu může také trávit plnohodnotně čas s dětmi, což dříve nemohla.

„Cítím se mnohem lépe, zdravěji a mohu dělat vše, co chci. Můžu s dětmi třeba na trampolínu,“ uvedla v pořadu Loose Women.

Nedávno také přiznala, že má v plánu operaci, při níž jí zredukují povislou kůži, a rekonstrukci poprsí.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám