Andrea Růžičková, kterou si diváci oblíbili v retroseriálu Vyprávěj, rozhodně „udělala štěstí“ s Mikolášem Růžičkou (42). Takového partnera jí teď jistě závidí nejedna žena! Jak se sympatická herečka původem z Hlinné na Slovensku pochlubila na sociální síti, Růžička, hudebník, jenž působí ve skupině Republic of Two, pro ni udělal něco neuvěřitelně milého…

„Můj milovaný, empatický, nesobecký, chápavý, vnímavý, krásný, silný, moudrý a vzdělaný muž mi dopřál den JEN a JEN pro mě, samotné se sebou v milovaném místě pro život,“ svěřila se... byť zároveň také přiznala, že se jí do toho zprvu moc nechtělo.„Tolik jsem se tomu bránila, i když jsem to chtěla… Protože my mámy a ženy bychom chtěly všechno, všechno najednou zvládnout, dokázat, vydržet… a hned teď!“

I to byl možná důvod, proč se Růžička rozhodl dopřát své choti den nádherného nicnedělání. „Dnes mi můj manžel jen oznámil ‚beru kluky na chatu za babičkou a dědou, odpočiň si‘. A Tobiáš mi se zkoumavým pohledem řekl: ‚Mami, potřebuješ trochu klid.‘ Ach, jak dobře, když vím, že mám takové úžasné chlapce, co vědí, jak to je, jak důležité je… dovolit si. Jet na dovolenou není nutné kilometry daleko, jet na dovolenou je dobré dopřát si v nultém kilometru, v sobě sám,“ zafilozofovala si herečka, co se proslavila pod svým dívčím příjmením Kerestešová.

To její followerky, jichž má jenom na instagramu téměř 200 tisíc, dojalo. „Andrejko, máte úžasného manžela. Kéž by toto pochopení pro ženu s dětmi měl každý partner,“ posteskla si jedna z nich, načež Růžičková zadoufala, že by právě její příspěvek mohl některé muže v tomto ohledu pozitivně ovlivnit.

VIDEO: Nechci být fanatik, a to v ničem, říká Andrea Růžičková

Video
Video se připravuje ...

Nechci být fanatik, a to v ničem, říká Andrea Růžičková Časopis Maminka / Karel Dlabač

Svá slova navíc Růžičková doprovodila snímkem, z něhož mnohým jejím fanouškům spadla brada až na podlahu. Šlo o selfíčko, na němž měla na sobě jenom sportovní podprsenku a nevelké kraťasy. Fotku, na které dává všem na odiv neskutečně ploché a vypracované bříško, skromně okomentovala, že prý „vleže vypadá nejlépe“.  „Jsi kočka,“ žasla nad její figurou herečka Aneta Krejčíková (30).

Další fanynka si obdivovala, že je úžasné, jak krásně vypadá po porodu dvou let dětí. S Mikolášem má totiž Andrea synky Tobiáše (v srpnu 4) a  Jáchyma (1,5). „Děkuju, to tak nějak samo, tím tempem a nasazením, asi. Má to svoje malé i velké nedokonalosti, ale ty jsou život,“ reagovala Růžičková, která je stejně sexy jako když v roce 2006 zazářila v komedii Karla Janáka (50) Rafťáci. A možná ještě víc!

Fotogalerie
75 fotografií