Británie či Singapur aneb děláme tečku za koronavirem 2

Featured Image

Ve Velké Británii v posledních týdnech strmě přibývá nakažených koronavirem. Tahle země má vysokou pročkovanost a nejposlušnější populaci široko daleko. Cinkne telefon a jde se do karantény. Otrocká poslušnost v plné kráse. V Singapuru aktuálně navzdory očkování jsou zase v lockdownu.

Naše vzory v očkování v akci

Neskutečné co je možné v rádoby demokratické zemi, opravdu neskutečné. Zprávičku o proočkovaném Singapuru, kde aktuálně zavedli lockdown, raději hodili do placené sekce, protože to poněkud nezapadá do obrazu tečka za koronavirem. Nicméně se v článečku nezmínili o takové drobnosti, že na covid nebo s covidem za celou dobu epidemie zemřelo ve zmíněném městském státě, který má obrovskou hustotu zalidnění, celkem 39 lidí. Ano, čtete dobře 39.

Obě země jsou hodně proočkované a přesto. Žádná tečka, jak vám slibují podplacení zmrdi, nebude. Prostě nebude! Jednou jste se podvolili, tak už nic jiného dělat nebudete. Opravdu chcete žít v zemi, kde cinkne váš telefon a vy slepě poslechnete? Jako pokusní psi I. P. Pavlova? Opravdu to tak chcete?

Dezinformace se mění v pravdu rychlostí nevídanou

Přiznám se, že ani nestíhám psát dezinformační články, jak se rychle dezinformace mění v pravdu. Tuhle byla naprostá dezinformace, že očkování nefunguje, a teď mi to potvrdil stranický deník rovnou dvakrát. Covid se šíří naprosto stejně jako před očkováním. Ba možná dokonce i víc, jen zatím propaganda šetří zmatené včeličkáře před zprávami o umírajících koťátkách nebo přeplněných JIPkách. Diskuse pod články jsou velice poučné. Ilustruje psychologický efekt, jak klamaní lidé sami sobě zdůvodňují, že je vše v pořádku. Platí stále stejné pravidlo. Je jednodušší člověka obelhat, než mu objasnit, že je obelháván. Navíc se již hledá viník, a to jsou neočkovaní vrazi, kteří mohou za neúspěch očkovací kampaně.

U nás je to přece něco naprosto jiného, ne?

Možná si myslíte, že u nás to je něco jiného. Ne, není. Vláda uznává dobu účinnosti protilátek u očkovaných celkem 9 měsíců. A pak? Další včelička. Nejdřív vám tvrdili, že asi až za 2 roky, ale to už přece žádný covid přece nebude. Teď už je z toho letošní podzim, protože je tady mutace a prevence je nutná. Mutace u viru je naprostá přirozenost a nutnost pro jeho přežití. Myslíte si, že to nevěděli, že virus bude mutovat? Je to jako být překvapen, že ve dne je světlo. Lžou vám, že je to tečka, ale tady zmrdi už tvrdí, že nesmí být žádné rozvolňování jako v Británii. Líbí se jim vás týrat, chápete? Jsou to úchylní lidé, těší je to. Nese jim to peníze, opojný pocit moci a uspokojení, když jsou slaveni jako spasitelé. Doslova jsou v extázi. Myslíte si, že se toho pocitu snadno vzdají?

Dobrý občan se očkuje a nevěří rodičům

V každém národě je určitá vrstva lidí, kteří se okamžitě chopí příležitosti umravňovat a trestat druhé, protože nekonají, jak vláda poručila. Stávají se z nich malí fízlové, práskači, na kterých jako na sloupech stojí ostnaté dráty koncentračního tábora. Tihle lidé jsou oporou každé tyranie a děsí je možnost, že by mohli být sami za sebe. Potřebují jednotnou frontu, nepřítele a budou bojovat do vaší poslední koruny a do vašeho posledního dechu. V minulém režimu se těmhle lidem říkalo agilní bolševici. Myslíte si, že někam zmizeli? Ne, jsou pořád tady a využívají příležitosti naplno. Tohle je pro ně ráj. Požadovat přitažení šroubů, mít nepřítele, na kterého mohou hodit svoje podělané životy.

Abyste dobře pochopili myšlení těchto lidí, stačí se podívat na jeden z nejodpornějších článků, co zatím stranický deník vydal. Ta radost, že umírající prosí o vakcínu, ale je pozdě. Ó důtky faraonovi, švihejte víc! Svědci Covidovi jsou doslova v extázi, byť věrohodnost toho příběhu je prakticky nulová. Ale když to říká Debora, tak to musí být přece pravda, ne? Vypadá to, že včeličkáři jsou opravdu v koncích, když už používají tak zoufalou a doslova pitomou propagandu. Hned v úvodu jsou obvinění neočkovaní, protože nepřítele je lidu potřeba ukázat. Nevěřil jsi milované vládě, proto zemřeš. Logiku v těch emočních zvratcích ani není potřeba hledat, prostě tam není. Jen si připomeňte bohužel pravdivou historku o tom, jak vláda USA zkoušela biologické zbraně na vlastních lidech.

Nevěříte mi, že jsou v koncích s argumenty? Tady už to říkají zcela naplno. Mladí se neočkují, protože věří rodičům. To, prosím, tvrdí psychoterapeut! K němu bych se někdy chtěl dostat na terapii. Článek v kostce říká, buď jako Pavlík Morozov a věř straně víc, než rodičům. Komu by děti měly věřit víc než rodičům? Tady zase soudružka Svrčinová k mladým podotýká, že děti šíří, děti tohle a děti támhleto. Znalkyně čistých toalet v tom má jasno. Mladou generaci je potřeba obětovat na oltář čeho že to vlastně?

Drazí občané, předal jsem moc mafii

Myslíte si, nějaká Svrčinová, ať si trhne. Ale kdepak. Babiš na ni hodil tvorbu pravidel. Premiér země se v rozhovoru pro Novinky.cz nechal slyšet, že si netroufá mluvit do rozvolňování a hlavní slovo mají odborníci v čele se soudružkou Lockdown Svrčinovou. Tím výrokem se pokochejte naplno:

My jdeme naší cestou a musí to říct paní (Pavla) Svrčinová a pan ministr zdravotnictví (Adam Vojtěch za ANO). Po zkušenostech z minulého srpna, kdy to bylo všechno dezinterpretováno, si do toho netroufám mluvit,“ řekl Babiš s tím, že další rozvolňovací plány jsou výhradně na epidemiolozích.“

Řečeno naprosto jednoduše česky – soudruh premiér vám vzkazuje, že demokracie neboli vláda lidu skončila. Budete vydáni napospas diktatuře sociopatických zmrdů jako je Prymula, Hořejší, Maďar, Flégr, Smejkal a další „zodpovědní“ mocichtiví zmrdi. Babiš tak potlačil činnost institucí demokratického státu – ať už to je naprosté pohrdání soudy a jeho rozsudky, či naprostá ignorace Parlamentu, který se stal jen formálním přívěškem. Teď předal moc nad osudy a svobodami lidí do rukou nikým nevolených zmetků. Tím se dovršil stav předpokládaný článkem 23 a vláda ztratila poslední zbytek legitimity. Činnost ústavních orgánů je znemožněna a demokratický řád je zjevně odstraňován. Na co ještě čekáte? Myslíte si, dám si včeličku a už je konec? Tak proč ve svých nařízeních vláda stanovuje platnost očkování na 9 měsíců? To je tečka? Ani vláda tomu sama nevěří. Proč tomu věříte vy?

Dodržování Ústavy je pro sraby

Soudruh Babiš byl natolik rozhořčen tím, že se tančí navzdory zákazu tance, že si uvědomil, že jeho vládu si prostě nezasloužíme. Ústava a její dodržování je pro sraby a tak předal moc nad životy lidí soudružce hlavní hygieničce. Sice se někde v Ústavě píše, že veškerá moc vychází z lidu a ta je reprezentována parlamentem. Ale koho to zajímá? Je to jenom bezcenná veteš, je nutno demokracii pozastavit, protože se bojuje o životy. Vláda a moc naprosto ignoruje jakékoliv zákony této země s přesvědčením, že bohům na jejich úrovni je dovoleno vše.

Je to taková veselá státoprávní situace. Lid si zvolí své zástupce, ti v klidu předají moc ministru zdravotnictví a pochybné klice s obskurními názory kolem něj. Dokonce mu to odklepnou v zákoně. V zákoně jako záruka bylo, že to musí schválit vláda. Jak pevná je tato záruka můžeme vidět nyní. Přeloženo do češtiny Babišova slova znamenají, jsem politický notář a dám vám razítko na vše, co budete chtít. Nerozhoduji o ničem a nic. Vláda tedy moc nad státem předala vysokým úředníkům veřejné správy. Začalo to prokuraturou, pak se řízení vymkla policie, nyní centrální správní aparát. Nyní moc nad našimi životy reprezentuje soudružka Svrčinová. Sláva naší nové Vůdkyni!

Když si uvědomíte, že tahle státní vyžírka se specializací na čisté toalety v restauracích může kdykoliv zakázat cokoliv, přičemž legalita pro ni znamená méně než nic, tak nás čekají zajímavé časy. Nu, máme se na co těšit. Chtěl bych touto cestou velice poděkovat poslušným a zodpovědným za to, že v klidu svým souhlasem připustili tuhle situaci. Řízení státu se vládě kompletně vymklo z rukou, takové uspořádání bylo typické pro pozdní komunistický stát nebo protektorátní řízení okupovaných zemí. Každý ministr nebo zodpovědný stranický činitel se stal pašou ve svém malém hnojníku, přičemž zákony se buď uplatňují formálně, nebo jen když se to hodí. Stát jako instituce se rozložil na prvočinitele a sesypal se při prvním náznaku nebezpečí. Proto dobrý občane buď poslušný a spoléhej na stát.

Lid pevně stojí za generální linií!

Covidová mafie nabízí jen očkovat, očkovat a pro změnu očkovat. Sice se nám sem tam objevují drobné potíže, které už nelze retušovat. Nějaká drobnost jako autoimunitní onemocnění. Soudruzi ujišťují, že to jsou potíže růstu a jedná se o pouhých 108 případů, prostě nic, co by stálo za řeč. Jak dlouho se očkuje? Copak to asi udělá v dlouhodobém horizontu? Zajímavé je, že kdyby se jednalo o covid, pak by to bylo zřejmě rekordní páteční ráno oproti prvnímu červnovému poledni ve středu. Média by byla plná zachmuřených tváří zodpovědných odborníků, kteří by varovali, strašili apod. Dovolím si tvrdit, že skutečných případů bude mnohem více, než kolik se uvádí v článku. Existují množství svědectví očkovaných lidí, kteří se snažili někam nahlásit své potíže, ale narazili jen na zeď ignorace.

Stranický deník prosazuje jasnou generální linii, milé firmy, počítejte, kdo je očkovaný, dávejte odměny za očkování. Je to v podstatě návod jak se vyhnout šikaně ze strany covidové mafie. Zvlášť se v článku vyjímá věta, že zpoplatnění testů přinutilo nejvíce lidí k očkování. Ve zdravějších dobách se tomu říkalo vydírání. Tohle je dobrovolnost jako na prvomájový průvod za komunistů. Placené testování z logiky věci není možné. Buď se jedná o nezbytný zdravotní úkon a pak musí být hrazen z veřejného pojištění. Nebo se nejedená o zdravotní nutnost, ale pak tím není možné podmiňovat cokoliv. Je to ve stejné rovině, jako by vláda nařídila, že kdo nemá očkování na chřipku, nesmí nikam. Naprostá nezákonnost toho všeho je zjevná i bez právního vzdělání. Jedná se o naprosté flagrantní porušení jakýchkoliv zásad a nic se neděje. Proč taky, že? Jde jen o svobody prolétu.

Zázračná včelička na prasečí chřipku

Myslíte si, že je to plané spiklenecké strašení? Tak bych vám rád připomenul prasečí chřipku a zázračnou včeličku. Scénář naprosto stejný jako nyní, pokud vás to zajímá více – viz důvod první. Očkování způsobilo mnohem větší škody než samotná prasečí chřipka. A to podotýkám, že prokázání souvislosti mezi očkováním a nemocí, je běh na hodně dlouhou trať, ve které jsou mocnými skupinami kladeny značné překážky. To není jako u špachtle v nosu, kde je to hned důkaz. V současné době je to stejné, ujišťování o bezpečnosti, cenzura diskuse, strašení apod.

Přestože důkazy o nefunkčnosti očkování se hromadí, stále více lidí podléhá vyhrožování a rezignují na odpor. Proč bych si měl dělat problémy? Velká většina lidí se neočkuje, protože by měla zdravotní důvody, ale aby se vyhnula problémům v práci, na akcích a jinde. Kapitulovali, podvolili se při pouhém strašení. Proč si myslíte, že když vůči vládě vykážete takovou podřízenost, že se s tím spokojí? Napadlo vás někdy přemýšlet o tom, zda si lze vážit poslušného otroka, který plní vše bez známky odporu? Pokud si to necháte líbit, bude to jen a jen horší. Jen neústupností a bojem získáte svá práva zpět.

 


25.07.2021 Josef Vohnout


Související články:


12345 (271x známkováno, průměr: 1,28 z 5)
17 517x přečteno
D-FENS © 2017