Nizozemský deblista Rojer musel kvůli pozitivnímu testu na Covid-19 odstoupit z olympiády

26. 7. 2021, 09:14
Aktuality 3
Jean-Julien Rojer je čtvrtým nizozemským olympionikem s pozitivním testem na koronavirus. V Tokiu už do deblové soutěže s Wesleym Koolhofem zasáhli a v sobotu vyhráli, ale místo dnešního osmifinále musel zamířit do izolace na deset dnů.
Profily hráčů
Jean-Julien Rojer (© AFP)

Podle nizozemských médií byl devětatřicetiletý Rojer ve stejném letadle do Tokia jako jeho tři kolegové, kteří o olympijské soutěže už dříve přišli. skifař Finn Florijn musel odstoupit z regaty po rozjížďce, dalšími jsou skateboardistka Candy Jacobsová a taekwondistka Reshmie Ooginková.

"Bohužel mi dnes ráno lékař zavolal, že můj test je pozitivní. Nevím, co na to říct, je mi to hrozně líto. Netuším, jak k tomu došlo," řekl Rojer, dvojnásobný grandslamový vítěz a majitel 29 titulů ze čtyřhry na okruhu ATP.

S Koolhofem byli osmým nasazeným párem, bez boje prošli do čtvrtfinále na jejich úkor Novozélanďané Marcus Daniell a Michael Venus. V Tokiu chtěl Rojer hrát i mix s Kiki Bertensovou. Celkem mají Nizozemci ve výpravě šest členů nakažených Covidem-19.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

3
Přidat komentář
smazaný uživatel
vlastne mu nic nie je,len mu oznamili,ze je pozitivny,to sa môze kvalitne zneuzivat,zlata nadcha,kde smrkam nadovsetky pochybnosti
Reagovat
paddy
Až teprve toto je konec kariéry Bertens, Nizozemci odstoupili z mixu

S Koolhoofem to nejde??
Reagovat
George_Renel
Šance pro náš mix?
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist