Přejít k hlavnímu obsahu

Jak vypadá neteř princezny Diany? Lady Kitty Spencer se nedávno provdala. Podívejte se, jak jí to slušelo

Info ikona
Placeholder image

Krásná neteř princezny Diany, Lady Kitty Spencer, se živí jako modelka a tak není divu, že její svatební šaty jsou opravdu pastva pro oči. Podívejte se, jak to Lady Kitty slušelo a zhodnoťte, jak moc si je nebo není podobná se zesnulou a všemi milovanou princeznou Dianou.

Neteř princezny Diany Lady Kitty Spencer je oficiálně vdaná za milionářského módního magnáta Michaela Lewise. Neteř princezny Diany, lady Kitty Spencer (30), se provdala za Michaela Lewise (63) v italském Frascati. Spencer, která má kariéru jako modelka, vynesla krajkové svatební šaty navržené společností Dolce & Gabbana. Spencer a Lewis se podle Daily Mail zasnoubili v roce 2019.

Nevěsta a její unikátní šaty

Dolce & Gabbana k titulku k videu napsali, že designéři před touto událostí vytvořili „řadu exkluzivních ručně vyráběných šatů“. Spencer a značka mají úzké vazby, protože je tváří Dolce & Gabbana, uvedl Harper's Bazaar UK. V roce 2017 kráčela pro tuto značku úplně poprvé a je jisté, že na takový moment jen tak nezapomene.

Harper's Bazaar UK uvedla, že Dolce & Gabbana navrhl celý svatební model a vytvořila pět dalších svatebních modelů na víkend.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Rodina na svatbě nechyběla

Otec Lady Kitty, Earl Charles Spencer, a její dvě sestry se podle Harper's Bazaar UK zúčastnily svatby spolu s dalšími známými hosty, o nichž se věřilo, že budou na ceremoniálu. Vztahy v rodině nejsou ideální, ale takovou událost jako je svatba, si nenechali ujít ani oni.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Spencer často veřejně nemluvila o svém vztahu s Lewisem. V květnu řekla časopisu Town & Country, že díky sdílení podrobností o svém soukromém životě se cítí „zranitelná“.

Nahlédnout tak nechala své fanoušky alespoň na rozlučku se svobodou, na kterou se nyní můžete podívat i vy: 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Jennifer Aniston se svlékla, aby oslavila Den Země. Tahle herečka snad nestárne

Herečka Jennifer Aniston už byla několikrát "vyslýchána" ohledně své krásy i dokonalé postavy. Je jí 52 let a nás napadá jediná otázka: Jak to jenom dělá?
svetzeny.cz

Je to oficiální! Jennifer Lopez sdílela na profilu tuto fotografii

Na tuhle chvíli se dlouho čekalo. Fotky od paparazzi sice odletěly svět, ovšem sama zpěvačka byla zatím velmi ostýchavá, co se návratu k ex příteli, Benu Affleckovi, týče. Nemohla si vybrat lepší moment. Proč? To se dozvíte.
svetzeny.cz