Loňský a letošní rok je plný novorozených miminek. Dlouhá koronavirová opatření totiž vedla ke sblížení mnohých párů a z něj pramenící populační exploze. Mezi „koroňátka“, tedy děťátka počatá během pandemie viru covid-19, se počítá i Viola, dcerka zpěvačky Elišky Ochmanové. Dívenka přišla na svět 13. července a o několik dní později se spolu s maminkou, známou například z muzikálů Ples upírů, Čarodějka či Cikáni jdou do nebe, přesunula domů, kde si na sebe obě dámy během takzvaného šestinedělí postupně „zvykají“.

O onom „sžívání“ se rozepsala na sociální síti také sama maminka Eliška. „Myslím, že nám to jde víc, než dobře,“ prozradila svým fanouškům a příznivcům Ochmanová a svá slova doprovodila neskutečně něžnou momentkou, na níž si tiskne k tělu svou dcerku. Přestože děťátko vypadá jako drobeček, nenechte se mýlit – její porodní váha byla 4,88 kg, a tak si ihned vysloužila legrační přezdívky „obryně Stáňa“ z divadelní hry Járy Cimrmana Dlouhý, široký a krátkozraký, či „Droběna“, v odkazu na Helenu Růžičkovou (†67) v pohádce Tři oříšky pro Popelku.

VIDEO: Eliška Ochmanová po plastice uší: Prsa bolela víc

Video
Video se připravuje ...

Eliška Ochmanová po plastice uší: Prsa bolela víc David Turek, Jan Jedlička

 „K dobré náladě přispívá i to, že jsem konečně splaskla a váha ukázala krásných -15kg!“ radovala se z úbytku patnácti kil novopečená maminka, co během svého jiného stavu trpěla kromě koronaviru také těhotenskou cukrovkou. Ta se u ní projevovala otoky nohou i nárůstem váhy. Přestože zprvu šla kila nahoru pomalu a postupně, jenom za poslední měsíc přibrala devět kilo. Číslo se nakonec vyšplhalo až na 25 kilo celkem. „Těch zbylých 10 půjde nejspíš dolů už hůř, ale i to se zvládne,“ nepřichází však sympatická umělkyně o svůj optimismus a široký úsměv.

Fotogalerie
51 fotografií