Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Minulý týden médii prolétla zpráva, že si hvězda Harryho Pottera David Thewlis (58) vzal svou dlouholetou přítelkyni Hermine. Mohl za to příspěvek na sociální síti, v němž Hermine označil za manželku. Herec následně všechny překvapil, když prozradil, že jsou svoji už pět let a nikdy se tím netajil.

„Bylo to divné, zmínil jsem manželku v postu na Instagramu a najednou všude byly titulky, že jsme se tajně vzali,“ uvedl pro Observer New Review.

„Jsem se svou ženou deset let a pět let jsme svoji. Prsten nosím normálně od svatby. To, že jsem to nevykřičel do světa, přece neznamená, že je to tajné,“ divil se.

Hermine je hercovou druhou ženou, v letech 1992 - 1994 byl ženatý se Sarou Sugarman. S expartnerkou Annou Friel má pak dceru Gracie (16).

S Hermine má hezký vztah, šlo prý o lásku na první pohled. Práce je sice občas rozdělí, ale i když jsou každý v jiné zemi, jsou v kontaktu prostřednictvím video hovorů.

David kromě hraní také píše, aktuálně vydává svůj druhý román Shooting Martha.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám