bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Kaše v Bostonu končí, teď může podepsat v jiném klubu. Setrvá v NHL?

27. července 2021, 8:16

Jan Šimek

Ondřej Kaše už nebude oblékat dres Bostonu. Český útočník totiž od Bruins neobdržel kvalifikační nabídku a stal se nechráněným volným hráčem. V NHL tak může podepsat smlouvu s jiným klubem, Boston o tom informoval prostřednictvím svého webu.

Pětadvacetiletý hokejista se do Bostonu stěhoval po solidních čtyřech sezonách strávených v Anaheimu, za Bruins toho ale vinou zdravotních problémů po opakovaných otřesech mozku mnoho neodehrál.

Loni naskočil za Boston do šesti utkání základní části, v play off pak přidal další čtyři duely. V uplynulé sezoně sehrál všehovšudy pouze tři zápasy.

Nyní vyšlo najevo, že cesty bostonského klubu a českého útočníka se rozcházejí. Od vedení Bruins totiž Ondřej Kaše neobdržel kvalifikační nabídku, a to znamená jediné: V NHL teď může podepsat smlouvu s jakýmkoliv klubem.

Borec původem z Kadaně, jenž si českou nejvyšší soutěž vyzkoušel v barvách Chomutova, v NHL sehrál přes dvě stě utkání. Na svém kontě má 207 zápasů v základní části, ve kterých nasázel 43 branek a zapsal 54 asistencí. V play off NHL přidal porci 24 utkání s bilancí dvou branek a čtyř nahrávek.

Kam povedou jeho další kroky?

Od svých klubů nedostali kvalifikační nabídku ani útočníci David Kämpf z Chicaga a Dominik Simon, kterému končí smlouva v Calgary.

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.