Počasí dnes10 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

SOUTĚŽ: Poslední červencový víkend odstartuje v Žižkárně Lenka Dusilová. V sobotu zahraje Děda Mládek

PR článek

První polovina prázdnin se pomalu chýlí ke konci, kulturní program v Žižkárně má ale stále co nabídnout. Už tento pátek vystoupí v areálu bývalých kasáren několikanásobná vítězka Cen Anděl Lenka Dusilová. V sobotu rozezní Žižkárnu plzeňská kapela DědaMládek Illegal Band. Na oba koncerty můžete díky soutěži s Budějckou Drbnou vyhrát vstupenky.

Víkendové koncerty odstartuje v Žižkárně už v pátek Lenka Dusilová. Ta se stala ikonou odvážného, novátorského popu, který ale neztrácí většinové publikum, které si za léta svého působení na české scéně vybudovala. V samostatných sólových vystoupeních experimentuje s loop machine, stylovou otevřeností, hráčskou erudicí a rozšířenými nezaměnitelnými vokálními technikami.

Koncert začíná v 19 hodin. Do areálu bývalých kasáren ale můžete dorazit ještě před tím. Předkapelou totiž bude Lence Dusilové budějcké uskupení Couple of Sounds.

Až do čtvrtka 29. července můžete zakoupit lístky v předprodeji za 250 korun, na místě budou o padesát korun dražší.

Vystoupením Lenky Dusilové ale program v Žižkárně nekončí. „Po koncertu bude následovat afterparty DHOGH 30 07 21. S lístkem z koncertu Lenky Dusilové máte vstup zdarma,“ láká za pořadatele Jiří Krčmář.

V sobotu ovládne industriální prostor nedaleko nádraží plzeňská kapela, která svou profesionální dráhu nastartovala povedenými kousky country muzikanta Ivana Mládka. Jejich koncerty jsou nabité energií, která sálá z leadera kapely Mersího.

Stejně jako v pátek, i sobotní koncert začne v 19 hodin, a i tentokrát nebude chybět předkapela. Podia se tentokrát ujme budějcká ukulele rasta-folk partička Never Been 2 Jamaica.

Předprodej vstupenek na kapelu Děda Mládek Illegal band běží do 30. července. Do té doby můžete lístky koupit za 280 korun, na místě za 350 korun.

Soutěž o tři vstupenky na koncert Lenky Dusilově a o tři vstupenky na sobotní koncert kapely Děda Mládek Illegal Band

Díky soutěži s Budějckou Drbnou můžete vyhrát na oba koncerty tři vstupenky. Stačí jen do čtvrteční deváté hodiny správně odpovědět na soutěžní otázku a čekat na slosování.

Soutěž skončila! Výherci byli informováni emailem! 

Podmínkou účasti v soutěži je vyplnění jména a kontaktních údajů. Ty budou využity pouze pro potřeby redakce v rámci této soutěže.

Hodnocení článku je 80 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky Žižkárna, koncert, Lenka Dusilová, Děda Mládek Illegall Band, soutěž, hudební skupina, vstupenka, Drbna.cz, Ivan Mládek, Děda Mládek Illegal Band, Jamajka

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

SOUTĚŽ: Poslední červencový víkend odstartuje v Žižkárně Lenka Dusilová. V sobotu zahraje Děda Mládek  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.