Basiková zhnusená z Koláře! Tím si slušně zavařil! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Basiková zhnusená z Koláře! Tím si slušně zavařil

Basiková poslala Koláře takzvaně "k šípku".
Basiková poslala Koláře takzvaně "k šípku". (Foto ara)

Politická angažovanost kulturně činných osobností budí vždycky velké rozpaky. A někdy může notně pochroumat i slušně rozběhnutou kariéru, což se teď děje třeba i zpěvačce Iloně Csákové (50). Za nesprávný konec to ovšem vzal i rocker Petr Kolář.

Podle webu Přehledně24.cz totiž nazpíval novou hymnu politické strany SPD. V ní prý vychvaluje národní symboly jako je státní vlajka, národnost a soudržnost. „Lidi by si měli uvědomit, že jsem hudebník a nazpíval jsem písničku, která mě zaujala, je líbivá a ukazuje moji lásku k vlasti. Nejsem politik a nemám s politikou nic společného. SPD volit nebudu, ani nejsem její tváří,“ řekl Kolář pro Super. Jenže část veřejnosti těmito slovy rozhodně nepřesvědčil. U svých kolegů si to navíc pěkně zazdil!

Skandalista Kolář: Chce ženu, která mu bude říkat, jak je skvělý...

Video se připravuje ...

Basiková a spol. v šoku!

Někteří jeho nové politické směřování absolutně nevydýchali. Jmenovitě třeba Bára Basiková (58), která mu přes Instagram měla poslat stručný a výstižný vzkaz: „Petře, čau. A pozdravuj SPD.“ Rozčarování ale neskrývali ani další. „Chystala jsem se ti zavolat… Tak už vím..,“ připsala pod její příspěvek komentář zpěvačka Leona Machálková. Neudržela se ani Iva Pazderková, která Petrovi vzkázala: „Wow. Tohle nemůžeš myslet vážně.“

Prostor X: Rozhovor s Bárou Basikovou

Video se připravuje ...



Přečtěte si
aveneta
17. 9. 2021 • 18:50

Kolář má opravdu zajímaví hlas...párkráte jsem byla na jeho koncertech na živo a paráda,,,,nejsem milovník těch fistulí, ale parádně silného hlasu. Básiková je po všech stránkách již troska 3krát rozvedená, hlas průměrný, vzhled podprůměrný

ppadys13
15. 8. 2021 • 13:02

Všem havloidům
proč vás to tolik uráží,idioti ?

Uživatel_5505265
1. 8. 2021 • 13:19

Fuj, jen krasavici Basikovou pomlouváte. Pošlete jí raději 1 Kč ať má alespoň na pitomý rohlík, když je na dně!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.