Menu

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo
TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo
Infobox ikona

TRANSFORMERS JEDNA - DABOVANÝ TRAILER NA NAŠEM KANÁLE DNES V 16:30.

Prvok, Šampón, Tečka a Karel – premiéra filmu a soutěž o knižní předlohy

Už ve čtvrtek 29. července se do kin chystá očekávaná adaptace knižního bestselleru Patrika Hartla Prvok, Šampón, Tečka a Karel. Už teď můžeme ještě před zveřejněním recenze prozradit, že se filmová adaptace oblíbenému spisovateli a dramatikovi povedla. Sám si ji také do filmové podoby převedl. Na následujícím videu můžete vidět atmosféru pražské slavnostní premiéry a můžete si také zasoutěžit o 5 knih s předlohou filmu s podpisem Patrika Hartla.

V příběhu Prvoka, Šampóna, Tečky a Karla si čtyři kamarádi ve středním věku přiznají, že nežijí tak, jak si představovali. A rozhodnou se vyřešit svou krizi provokativní hrou a plněním odvážných úkolů. Jak čtyřicátník zjistí, jestli je opravdovej chlap? Jak zabrání korozi svých ideálů, rozplynutí snů a scvrkávání varlat? Prvok, Šampón, Tečka a Karel se pokusí najít v sobě odvahu udělat pořádnou kravinu jako zamlada. Nebo aspoň odvahu za všech okolností říkat to, co si opravdu myslí. Kdo splní úkol, není sráč…
V hlavních rolích uvidíme Martina Pechláta, Hynka Čermáka, Martina Hofmanna a Davida Švehlíka.

Soutěž o 5x knižní předlohu filmu

[contact-form][contact-field label=’Jméno‘ type=’name‘ required=’1’/][contact-field label=’E-mail‘ type=’email‘ required=’1’/][contact-field label=’Kdo hraje ve filmu Karla?‘ type=’radio‘ required=’1′ options=’Hynek Čermák,Martin Pechlát,Martin Hofmann’/][/contact-form]

SOUTĚŽ probíhá od 27. 7. do 2. 8. 2021. Dodavatelem cen do soutěže je společnost Bontonfilm. Soutěžní email, pokud nepoužijete formulář na webu, je soutez@totalfilm.cz – nezapomeňte do předmětu uvést “Prvok”.
Při zpracování osobních údajů shromažďujeme osobní údaje odpovídající pouze stanovenému účelu a v rozsahu nezbytném pro naplnění kontaktování účastníka soutěže. Zpracovatelem stanovený účel, který je součástí smlouvy mezi účastníkem a zpracovatelem, je kontakt na výherce soutěže a doručení soutěžní ceny. Za tímto účelem byl stanovený rozsah údajů, uvedený v registračním formuláři, který obsahuje jméno, příjmení a email. Následně po případné výhře Totalfilm.cz doplní i adresu.
Po ukončení soutěže se údaje likvidují a nejsou poskytovány třetím stranám ani marketingově využity.

TotalFilm YouTube logoTotalfilm kanál TotalFilm Spotify logoTotalfilm podcast