Alice Bendová se pochlubila svým novým královstvím. Herečka, která se proslavila rolemi ne zcela kladných postav (aktuálně je k vidění například v seriálu Slunečná, v němž ztvárňuje doktorku plastické chirurgie Radku, zazářila ale třeba v krimi thrillerech Kajínek či Sametoví vrazi), si nechala postavit venkovní kuchyň od specialisty Tomáše Hrdiny. To je kameník, jenž postavil podobnou kuchyň i na Zanzibaru v luxusním rezortu, kam jezdí Simona Krainová (48) s manželem a dětmi. Ti si v ní prý grilují antilopy. Alici se tam sice antilopa nevejde, ale pro nějaké menší prasátko by se už místo určitě našlo…

Letní kuchyně známé herečky je skutečně kouzelným místem. Světlé barvy, nádherný krb, v němž se dá jak grilovat, tak i udit, ratanový zahradní nábytek, stylové kamenné obložení. V takovém prostředí musí chutnat každé jídlo, co je zde připraveno! Na téhle zahradě teď herečka jistě bude trávit svůj čas mnohem radši než ve svém apartmánu na Kanárských ostrovech. Sice zde nemá k dispozici moře, ale zato tu má bazén - od kterého tak často a tak ráda postuje na sociální sítě svá (polo)obnažená selfíčka.

VIDEO: Alice Bendová: Já, stará bába, vedle chlapa, co zhubl 14 kilo.

Video
Video se připravuje ...

Alice Bendová: Já, stará bába, vedle chlapa, co zhubl 14 kilo. 

„Tyhle kuchyně jsme si zamilovali už u našich známých, kteří si ji od něj také nechali postavit. Mimochodem, jeho práce a návrhy jsou opravdu skvost. A my jsme rádi, že můžeme také zářit při sezeních s rodinou a známými,“ usmívala se Bendová. Coby herečka živící se svým vzhledem sice velice často řeší kila navíc, nicméně teď už se nejspíš nebude takovými malichernostmi zabývat. A mlsat dobroty jí jistě pomůže její dlouholetý partner Michal Topol (35), jenž Alici v listopadu loňského roku požádal o ruku. Sympatická kráska se od té doby pyšní nádherným snubním prstýnkem s obrovským kamenem.

Fotogalerie
78 fotografií