Hlavní obsah
Článek

Veronika Žilková (62) měla obrovský strach o svoji maminku Olgu. Právě kvůli ní se vracela během covidového období z Izraele, aby si ji vzala domů a starala se o ni. Babička nyní bohužel upadla a leží v nemocnici.

"Zranila se, je v nemocnici. Ještě jsme ji odpoledne s Agátou byly před dnešní premiérou navštívit, proto nemám dlouhé šaty, bylo mi blbé běhat po nemocnici ve velké večerní," řekla Super.cz Veronika na premiéře filmu Mužketýři, který režíroval i napsal její syn Vincent Navrátil.

"Maminka byla na prázdninách u bratra. Zakopla o chodítko, byl to už třetí letošní pád. Teď se k tomu přidaly ještě zdravotní komplikace," vysvětlila důvod hospitalizace Veronika. Je šťastná, že se stav její maminky lepší.

"Je veselá, je v pořádku. Když jsme tam přišly, tak řekla sestřičkám, ať ji okamžitě odpojí z infuzí, že jde s námi na procházku. Tak ji na chvíli odpojili," dodala Žilková, které to na premiéře v kině Pilotů neuvěřitelně seklo. Přestože nemá žádné zákroky plastické chirurgie, vypadá fantasticky.

Jak si užívala víkendový pobyt v Agátině obytňáku a jak kvůli dceři přišla o chalupu, se podívejte ve videu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám