InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Setkání nad knihou s diskuzí

    Úterý 30.4 14:00 - Knihovna, Blatná

  • Slet čarodějnic

    Úterý 30.4 16:00 - Koupaliště, Volyně

Zobrazit všechny události
 
 
 
 

Letní a zimní čas

V roce 2018 skončila v EU debata o letním a zimním času. Každý stát se má zařídit podle svého. Téma se odsunulo do pozadí, momentálně není na stole. Co vyhovuje vám?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Výstavba nového obchodního centra v Milevsku byla slavnostně zahájena

 Autor: Martin Petřík

    Autor: Martin Petřík

MILEVSKO – Ve středu 28. července oficiálně začala v Milevsku poklepem na základní kámen stavba nového obchodního centra. Na ploše 1,4 hektaru ho bude stavět společnost Swietelsky stavební. Investory jsou česko-nizozemská společnost Fidurock a rakouská společnost Eyemaxx.


Milevsko by se nového obchodního centra mělo dočkat příští rok v dubnu. Centrum MyBox nabídne pestrou nabídku obchodů potravin, elektro, domácích potřeb či drogistického a textilního zboží. Největším nájemcem bude řetězec Albert, který sem přesune svou stávající prodejnu a nabídne tak zákazníkům svůj zcela nový a moderní koncept prodejny ve stylu tržnice.

Dále budou v obchodním centru zastoupeny prodejny DM drogerie, KIK, Planeo elektro, Banquet, Akvazoo a Traficon. „V části obchodního centra se také plánuje vybudovat provozovna rychlého občerstvení," poznamenal Petr Vondráček ze společnosti Lincoln Property Company, která se té podílí na přípravě a realizaci obchodního centra.

„Cílem našeho projektu je do Milevska přinést takové nákupní možnosti, za kterými musejí jeho obyvatele nyní cestovat například do Písku, či Tábora a usnadnit tak jejich nakupování," dodal za společnost Fidurock Ondřej Křivanec.

Další informace ze středečního slavnostního zahájení výstavby přinese příští vydání Milevských novin.

 

Diskuse k článku - 27 příspěvků
 

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
« Novější příspěvky 1 2 3 4 5  | Starší příspěvky »
  • TREGLI 

    Reagovat

     

    CHCI HMKO PISI

    Vloženo 26.1.2022 09:50:12

  • anonymní čtenář 

    Reagovat

     

    Jste zklamaný kazdy a kazdy vy prd dokážete ???????????? zamyslete se nerejpejte do starosty a dalších!!!delaji pro Milevsko hodne!!!

    Vloženo 31.7.2021 21:59:30

  • anonymní čtenář 

    Reagovat

     

    Nerejpejte hrozný poslouchat žvásty…vase…starejte se o sebe a jezdete so víte kam…????????????????kdyz se vam to nelibi

    Vloženo 31.7.2021 21:57:59

  • anonymní čtenář 

    Reagovat

     

    Tak za prvé Milevšťáci pořád se vám něco nelíbí děs nechte si keci na jinde,jsem moc ráda konečně to ožije tam super za to co dělají jelikož co jsem zjistila mají málo prostoru tam co jsou teďka a proto se sem do nového budou stěhovat víc zbozího a plac na vybalování přeju jim to ???????? super jen tak dál mám kousek od domu jsem nadšená!!!

    Vloženo 31.7.2021 21:53:35

  • anonymní čtenář 

    Reagovat

     

    Super jsem nadšenà konečně tady taky v Milevsku to bude ????????????jupí půl metru od domu bezva!!!!fandím tomu nákupáky miluju

    Vloženo 31.7.2021 21:49:24

« Novější příspěvky 1 2 3 4 5  | Starší příspěvky »
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace