bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Odstartoval trh s volnými hráči! Je aktivní i váš oblíbený klub?

28. července 2021, 15:30

Jiří Sameš

Zde probíhal on-line přenos, v němž jsme se věnovali zahájení volných přestupů v NHL.

Náš textový přenos končí, o dalším dění v NHL vás budeme informovat na našem webu. Děkujeme za pozornost!

PODPIS

O své budoucnosti už má jasno i Mike Hoffman, jehož novým zaměstnavatelem je Montreal – tříletá smlouva na celkem 13,5 milionu dolarů.

PODPIS

Nová smlouva pro kapitána Anaheimu! Ryan Getzlaf zůstane u Ducks i v příští sezoně, když podepsal roční kontrakt v hodnotě 4,5 milionu dolarů.

PODPIS

Arizona posiluje útok. Zpět do NHL se vrací Dmitrij Jaškin, jenž poslední dvě sezony hrál za Dynamo Moskva. Další novou tváří je Ryan Dzingel.

PODPIS

Vancouver hlásí dva menší podpisy. Roční dvoucestné smlouvy mají v kapse Devante Stephens a Sheldon Dries.

PODPIS

Tampa Bay se dohodla na prodloužení spolupráce s Braydenem Pointem, podepsána byla osmiletá smlouva s průměrným výdělkem 9,5 milionu dolarů. Kontrakt vejde v platnost až po skončení příštího ročníku.

PODPIS

Do Buffala přichází Vinnie Hinostroza, další z útočníků Trevor Lewis si vybral Calgary.

PODPIS

Pierre-Édouard Bellemare podepsal na dva roky s Tampou Bay. David Kämpf bude spoluhráčem Petra Mrázka v Torontu.

Více k tématu:
Sbohem, Chicago! Kämpf poprvé v NHL mění klub

PODPIS

Los Angeles se naopak loučí s Mattem Luffem, o jehož služby projevil zájem Nashville. Tony DeAngelo se pak upsal Carolině.

PODPIS

Alexander Edler po dlouhých 15 letech opouští Vancouver, nově bude oblékat dres Los Angeles. Švédský obránce uzavřel s Kings roční kontrakt v hodnotě 3,5 milionu dolarů.

PODPIS

Na povrch postupně vyplouvají další podpisy. Defenzivu Minnesoty rozšíří Joe Hicketts, Toronto přivádí do útoku Michaela Amadia. 

PODPIS

Dva nové hráče má i Boston! Bruins se dokázali dohodnout na dvouletých smlouvách s Erikem Haulou a Tomášem Noskem.

Více k tématu:
Pastrňák má v Bostonu nového českého parťáka!

PODPIS

Nové působiště si vybral i obránce Jake McCabe. Po letech strávených v Buffalu se rozhodl pro Chicago, kde podepsal čtyřletou smlouvu v hodně 16 milionů dolarů.

SPEKULACE

Jaká je budoucnost Vítka Vaněčka v Seattlu? V zámoří se pomalu začíná spekulovat, že by se český brankář mohl výměnou vrátit zpátky do Washingtonu.

PODPIS

První úlovek hlásí i Detroit. Zadní řady Red Wings rozšíří Jordan Oesterle, který se domluvil na dvouleté spolupráci.

PODPIS

Seattle hlásí další úlovek! Do útoku přivedl Jadena Schwartze ze St. Louis. Finanční výše pětiletého kontraktu činí 27,5 milionu dolarů.

PODPIS

Philipp Danault se upsal Los Angeles, také on si přitom vysloužil šestiletou smlouvu.

PODPIS

Philipp Grubauer se nedohodl na pokračování s Coloradem, jeho novým zaměstnavatelem bude Seattle. V kapse má šestiletou smlouvu na celkem 35,4 milionu dolarů.

PODPIS

Jujhar Khaira poprvé v kariéře mění dres. Z Edmontonu se přesouvá do Chicaga, s nímž uzavřel dvouletou smlouvu v celkové hodnotě 1,95 milionu dolarů.

PODPIS

Dva podpisy pro Carolinu. Do obrany přichází Ian Cole, útok posílí Josh Leivo. Oba hokejisté podepsali roční smlouvu.

PODPIS

Carter Hutton si vyzkouší angažmá v Arizoně. Michael Del Zotto podepsal dvouletý kontrakt s Ottawou, vydělá si 4 miliony dolarů.

Čtěte také:
Simon se vrací do Pittsburghu, podepsal roční smlouvu

PODPIS

Luke Schenn vyztuží obranné řady Vancouveru, od Canucks dostal smlouvu na dva roky.

PODPIS

Charles Hudon v minulé sezoně hrál ve Švýcarsku a počínal si velmi dobře. Nyní se vrací zpět do NHL, podepsal roční dvoucestnou smlouvu s Tampou Bay.

PODPIS

Frédérick Gaudreau se stěhuje z Pittsburghu do Minnesoty. Sven Bärtschi oblékne dres Vegas.

PODPIS

Tucker Poolman si vysloužil od Vancouveru čtyřletou smlouvu, díky které si přijde na 10 milionů dolarů.

PODPIS

Andreas Athanasiou se dohodl na pokračování s Los Angeles, podepsána byla jednoletá smlouva v hodnotě 2,7 milionu dolarů.

PODPIS

Nate Thompson podepsal roční kontrakt s Philadelphií. Za Flyers nastupoval již v závěru sezony 2019-20.

PODPIS

Jonathan Bernier bude chytat v New Jersey, když souhlasil s dvouletou smlouvou na celkem 8,25 milionu dolarů.

TWEET: Takhle se podepisovaly smlouvy 1. července 2016

PODPIS

O své budoucnosti mají jasno další dva zadáci. Jarred Tinordi se upsal Rangers, Chris Wideman zakotví v Montrealu. V obou případech se jedná o jednoletou smlouvu.

PODPIS

San Jose vyplatilo ze smlouvy Martina Jonese, aby přivedlo Jamese Reimera. Dvouletá smlouva má celkovou hodnotu 4,5 milionu dolarů.

PODPIS

Posilují i na Manhattanu. Defenzivu vyztuží Patrik Nemeth, jenž se dočkal tříletého kontraktu v celkové hodnotě 7,5 milionu dolarů.

PODPIS

Cody Ceci bude nastupovat za Olejáře, s nimiž uzavřel čtyřletou smlouvu na celkem 13 milionů dolarů.

PODPIS

Braden Holtby se po nepovedené sezoně ve Vancouveru přesune do Dallasu. Laurent Brossoit bude novým parťákem Robina Lehnera ve Vegas.

PODPIS

Ovšem do Tampy Bay se vrací Zach Bogosian, jenž v uplynulé sezoně hájil barvy Maple Leafs. V tomto případě se jedná o tříletý kontrakt s průměrným výdělkem 850 tisíc dolarů.

PODPIS

David Savard to po krátkém, ale úspěšném angažmá u Lightning zkusí v Montrealu, čtyřletá smlouva mu vynese dohromady 14 milionů dolarů.

PODPIS

Derek Forbort bude příští tři sezony působit v Bostonu. Alex Goligoski se stává posilou Minnesoty.

PODPIS

Mikael Granlund se přece jen dohodl na pokračování s Nashvillem, podepsán byl čtyřletý kontrakt.

PODPIS

Luke Glendening posílí ofenzivu Dallasu. Brian Elliott bude krýt záda Andreji Vasilevskému v Tampě Bay.

PODPIS

Frederik Andersen má v kapse dvouletou smlouvu s Carolinou, která přivedla do brankoviště i Anttiho Raantu.

PODPIS

Alexander Wennberg bude oblékat dres Seattlu, s nímž se dohodl na tříleté smlouvě v celkové hodnotě 13,5 milionu dolarů.

PODPIS

Blake Coleman se po dvou Stanley Cupech s Lightning přesune do Calgary.

PODPIS

Evan Rodrigues zůstane v Pittsburghu. Obě strany se dohodly na jednoletém kontraktu v hodnotě 1 milion dolarů.

PODPIS

Ryan Suter se upsal Dallasu na čtyři roky, ročně si vydělá 3,65 milionu dolarů.

VÝMĚNA

Ottawa vytrejdovala Jevgenije Dadonova do Vegas, aby získala Nicka Holdena a volbu ve třetím kole draftu 2022. 

PODPIS

Útočník Jordan Martinook prodloužil s Carolinou, vysloužil si tříletou smlouvu s průměrným výdělkem 1,8 milionu dolarů.

VÝMĚNA

Další trejd mají na svědomí Carolina a Edmonton. Defenzivu Hurricanes posílí Ethan Bear, na opačnou stranu míří útočník Warren Foegele.

SPEKULACE

Potěšíme i slovenské příznivce: Jaroslav Halák by měl hájit bránu Vancouveru. Hovoří se o jednoletém kontraktu v hodnotě 1,5 milionu dolarů s případným výkonnostním bonusem.

VÝMĚNA

Chicago je v posledních dnech nesmírně aktivní. Jak známo, na modrou čáru přichází Seth Jones, klub pak měnil s Vegas i s Tampou Bay. Další změnou u Blackhawks je odchod beka Nikity Zadorova, jenž byl vytrejdován do Calgary.

SPEKULACE

U brankářů ještě chvíli zůstaneme. Toronto totiž do své svatyně přivede Petra Mrázka, který by měl podepsat tříletou smlouvu s průměrným výdělkem 3,8 milionu dolarů.

Více k tématu:
Mrázek má namířeno do Toronta! Rittich se údajně dohodl s Nashvillem

SPEKULACE

Zdá se, že Carolina našla po překvapivé výměně Alexe Nedeljkovice nového maskovaného muže. Mezi třemi tyčemi by měl stát Frederik Andersen, jemuž vypršela smlouva u Maple Leafs.

PODPIS

Vegas si pojistilo další služby obránce Aleca Martineze, podepsána byla tříletá smlouva s průměrným výdělkem 5,25 milionu dolarů. Součástí kontraktu jsou výkonnostní bonusy i modifikovaná doložka o nevyměnitelnosti.

SPEKULACE

Pakliže se Philipp Grubauer nedohodne na nové smlouvě s Avalanche, mohl by zamířit do Toronta, které touží přivést posilu do brankoviště. V hledáčku Maple Leafs jsou i Braden Holtby, Martin Jones, Petr Mrázek či Linus Ullmark.

SPEKULACE

Alex Galchenyuk od svého vstupu do NHL v roce 2012 patřil již sedmi klubům a v příští sezoně svou sbírku pravděpodobně rozšíří. 27letý útočník totiž míří na trh, uvedl to jeho agent.

SPEKULACE

Florida chce přivábit zpět za velkou louži Maxima Mamina, jehož práva vlastní od draftu v roce 2016. Ruský útočník má za sebou velmi povedenou sezonu v dresu CSKA.

SPEKULACE

Velký zájem budí Zach Bogosian, který byl loni na podzim součástí vítězného týmu Lightning. Další z volných obránců Tony DeAngelo by měl najít své nové útočiště v Carolině.

TWEET: Uznávaný novinář Bob McKenzie pustil do světa své tipy

Vítejte při sledování našeho textového přenosu!

Zdravíme všechny fanoušky NHL! Přípravy na novou sezonu jsou již v plném proudu. Po rozšiřovacím draftu a výběru mladíků se veškerá pozornost upíná na trh s volnými hráči.

Někteří hokejisté se už s mančafty dohodli na prodloužení spolupráce, jiní ale zase musí hledat nové angažmá. Trh se otevře v 18 hodin středoevropského času!

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.