Krvavé drama Agáty Hanychové: Děti myslely, že jsem mrtvá!  | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Krvavé drama Agáty Hanychové: Děti myslely, že jsem mrtvá! 

Agáta Hanychová
Agáta Hanychová (foto ara)

Modelka a influencerka Agáta Hanychová (36) svými aktivitami potvrzuje, že věk je jen číslo. Na rozbití kolena zkrátka člověk není nikdy dost starý. Modelka se totiž zranila na wakeboardu a situace vypadala dost dramaticky!

Zbrklost se někdy nevyplácí. To už nyní ví i Agáta Hanychová, která se nehezky poranila při wakeboardingu, což je vodní sport, při němž člověk jezdí po vodní hladině na prkně taženém lodí. „Jak chci všechno umět během týdne, tak jsem chtěla rychle jezdit i překážky a upadla jsem," uvedla modelka pro web Super.cz.

Svým ošklivým pádem vyděsila nejen sebe, ale i své děti. „Muselo to vypadat ze břehu děsivě, ono to teda děsivé i bylo. Moje děti na břehu si myslely, že jsem mrtvá. Lidi si mysleli, že pro mě budou muset jet. Byla jsem sama v totálním v šoku, osahávala jsem, jestli jsem celá, kde všude mi teče krev," prozradila Hanychová, které se krvavé zranění bohužel nevyhnulo.

Agáta Hanychová s focením nahých fotek nekončí! Mám životní formu a chci se ukazovat, tvrdí

Video se připravuje ...

„Musela jsem dojet na břeh. Jsem tvrdá, musela jsem, tak jsem jela. Vydezinfikovali mi to, jsem očkovaná proti tetanu, všechno je už v pohodě," dodala Agáta Hanychová na premiéře bratrovy filmové série Mužketýři, kterou Vincent Navrátil (24) dával kompletně dohromady, a dokonce si v ní i zahrál.

Blesk Podcast: Máminu filmografii jsem vystřihl, přiznal Vincent Navrátil

Video se připravuje ...



Přečtěte si
hanecek
29. 7. 2021 • 15:07

To muselo být stlašný. To množství krve a dalších tekutin... Ještě, že tam byla ta dezinfekce!!!!!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.