Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kdy naposledy byla vidět Alessandra Ambrosio (43) v plnohodnotném oblečení? Brazilská kráska je královnou bikin, což utvrzuje i na nejnovějších snímcích.

Na dovolené v rodné zemi vyrazila na pláž, kterou okupují i paparazzi fotografové, jejichž objektivy se často zaměřují právě na dokonalé tělo čtyřicetileté topmodelky.

Alessandra bikinami žije. Nejenže plní sexy snímky ve dvou proužcích látky svůj účet na sociální síti, ale značku plavek i vlastní. Díky tomu má přístup k nejnovějším modelům, které se čím dál více zmenšují. Na její vysoké a štíhlé postavě se miniaturní kousky pomalu ztrácí, obzvlášť když si vybírá barevnost podobnou její pokožce, jako tomu je na snímcích v galerii.

Dvojnásobná maminka dcery Anjy (12) a Noaha je už pár měsíců znovu zamilovaná. Po nevydařeném vztahu s otcem svých dětí, Jamiem Mazurem, randila přes dva roky s italským podnikatelem Nicolou Oddim a nyní se po jejím boku objevuje Richard Lee. Jemu už vyznala lásku i veřejně.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám