29. 7. 2021

Novinka pod lupou: Mužketýři (Voyo.cz)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

plakát

Základní údaje

Název Mužketýři
Žánr minisérie, drama, komedie
Stanice Voyo.cz
Premiéra 28. 7. 2021
Vysílání celá série k dispozici
Délka pilotu 30 minut
Předskokan
Konkurence
Tipovačka

O čem to je?

Příběh o lásce, sexu, přátelství a intrikách. A o tom, co se stane, když se mezi neoddělitelné přátele postaví ženy. Seriál popisuje odvážnou a zábavnou formou vztahové problémy, které přináší nekonečné možnosti moderní generace.

Trailer

A jaký je náš ortel?

Jeden z těch seriálů, který prostě plyne. Najednou je půlhodina pryč a vy přemýšlíte, co se tam vlastně stalo. Je to takové nenáročné, docela milé a možná trošku ze života. Jasně, drama na druhou, většina scén přitažená za vlasy, ale když pomineme všechny ty nešťastné shody náhod, tak by se v tom spousta diváků mohla najít.

Nejvíce se mi líbilo, jak je to jeden velký zamotaný kruh pocitů. Máme tady skoro desítku postav, které jsou seřazené jako vláček – on miluje tu, ta chce toho, ten chce tu, ta chce zase toho prvního… Všichni chtějí, skoro nikdo nejedná, nikdo nic neřekne na rovinu a ve výsledku mají všichni depku a potřebu se opít pod obraz, jak jsou nešťastní.

Jedná se o dvoudílnou minisérii, každý díl má kolem 30 minut. Za zkoušku to proto rozhodně stojí, ani vám to příliš času nesebere, a kdo ví, třeba budete příjemně překvapení z toho, co se umí vytvořit za díla na domácí scéně.

  • originální a nápaditý název
  • diváci si najdou s postavami spojení
  • příběh není dlouhý a roztahaný
  • možná z toho chytnete trošku depku
  • postavy nedokážou říct nic na rovinu
60 %
Mé hodnocení
ragelly
Další díly seriálu
Kdo dočetl až sem, musí zaručeně likovat! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře1zobraz příspěvek
janulam11

janulam11

Dnes postrádám tlačítko Nechci nikdy vidět ... ... tenhle poster ;) Co se týká seriálu, myslím, že...
před 2 roky
Další články k tématu