Hlavní obsah
Článek

Snowboardistku a lyžařku Ester Ledeckou diváci nejlépe znají ze zasněžených svahů. Ani v létě držitelka dvou zlatých olympijských medailí nezahálí a sportuje. Žádné válení u moře ale u Ester nečekejte, úspěšná sportovkyně pohyb miluje a v létě se baví například i windsurfingem. Sympatická „obojživelnice“ pak potěšila všechny své fanoušky pohledem na vysportovanou postavu v plavkách.

Ledecká totiž na dálku fandí své jmenovkyni, a jak zjistila, i vzdálené příbuzné Katie Ledecké, jež na olympiádě v Tokiu zatím vyhrála zlatou medaili v plavání na 1500 metrů volným způsobem a stříbrnou ve štafetě na 4krát 200 m volným způsobem.

„Zatímco já teprve lezu do bazénu, ségra leze z bazénu s medailema na krku. Gratuluju,“ smála se Ledecká, která se u každé své gratulace ukázala v plavkách. Kdyby naše Ester neválela odmalička v zimních sportech, určitě by jí šlo i plavání. U ní bychom se opravdu nedivili ničemu, protože takovou všestrannou sportovkyni jsme tu ještě neměli. A jak je vidět, její rodina má snad zlaté olympijské medaile v genech.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám