Honza Musil, který je v posledních letech znám především jako moderátor barrandovského pořadu Nebezpečné vztahy, se musí vyrovnat s odchodem dalšího domácího mazlíčka. „Mrzí mě, že zvířátka mají tak krátký život,“ svěřil na sociální síti.

 „Byl jsi fajn kluk, pane Pantoflíčku,“ poslal Musil poslední vzkaz do nebe a vysvětlil, že pan Pantoflíček byl jedním z jeho potkanů.

Fanoušci Honzy Musila jeho bolest chápou, kdo totiž jeho pořad sleduje, ví, že o potkanovi mluvil i ve vysílání. „Zrovna dneska jste o něm mluvil v Nebezpečných vztazích. Je mi to líto,“ napsala jedna z Honzových fanynek a přidali se i další, které to zaujalo, protože pořad je předtočený.

O Musilovi se všeobecně ví, že patří mezi velké milovníky zvířat. V letošním roce jde už o druhého zvířecího kamaráda, se kterým se musel rozloučit. V únoru mu totiž zemřela milovaná fenka Troubička. V těchto těžkých chvílích je mu největší oporou jeho o více než dvacet let mladší manžel Jakub Bialý (31), s nímž v roce 2016 uzavřel registrované partnerství.

Video: Honza Musil po třech operacích zase chodí! Podívejte se na jeho první kroky!

Video
Video se připravuje ...

Honza Musil po třech operacích zase chodí! Podívejte se na jeho první kroky! Facebook

Fotogalerie
37 fotografií