FOTO AKTUÁLNĚ: Hvězdy SuperStar v Litvínově! Zpěváci přijeli na otevření nového Barber shopu
Jan Bendig v Litvínově. Foto: Oldřich Hájek
Litvínov

Litvínov - V obležení fanoušků, a to doslova, se ocitl Jan Bendig a Lucie Bikárová při své páteční návštěvě Litvínova. Přijali pozvání na otevírání nového Barber shopu Top styl v Máji a při té příležitosti Litvínovanům také krátce zazpívali.

Několik písniček odehráli oba finalisté pěvecké televizní soutěže v těsném kontaktu s fanoušky před obchodním střediskem. "Byli naprosto skvělí," prohlásila směrem k publiku Lucie Bikárová, finalistka SuperStar 2020. Jan Bendig postoupil až do sedmého finálového kola stejné soutěže už v roce 2009.

Oba muzikanti si také prohlédli nově otevírané kadeřnictví pro pány, dámy i děti. Pro veřejnost bude otevřeno v nejbližších dnech v prvním patře obchodního domu Máj v Litvínově. Najdete jej hned vedle vchodu do fitness centra. Více přineseme v samostatné videoreportáži.

Foto

3007kader

3007kader2

3007kader3

3007kader4

3007kader5

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru