Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Johnsonova „vydřička“ je podruhé těhotná. Premiérova žena také přiznala potrat

Autor: Mii - 
31. července 2021
18:25

Je to jen pár týdnů, co se britský premiér Boris Johnson oženil, nyní má ale další důvod k radosti. Jeho manželka Carrie Symondsová, přezdívaná „vydřička“, oznámila, že očekává druhé dítě. Prozradila také, že během tohoto roku prodělala potrat. Pár už spolu vychovává syna jménem Wilfred Lawrie Nicholas Johnson, který se mu narodil loni v dubnu.

Symondsová zprávu oznámila na svém instagramovém účtu. Popsala, že se cítí neuvěřitelně šťastně, že se jí podařilo znovu otěhotnět. Zároveň ale přiznala, že je nervózní, protože už jednou letos potratila.

„Problémy s plodností mohou být pro mnoho lidí opravdu těžké, zvláště když na platformách, jako je Instagram, to může vypadat, že je vše v pořádku,“ napsala manželka britského premiéra. „Považovala jsem za skutečnou útěchu, když jsem si poslechla příběhy lidí, kteří také zažili ztrátu, takže doufám, že toto velmi malé sdělení může pomoci i ostatním,“ pokračovala.

První dítě premiérského páru se narodilo v dubnu 2020 a dostalo jméno Wilfred Lawrie Nicholas Johnson, jednak po dědečcích rodičů, jednak po lékařích, kteří ošetřovali Johnsona, když byl nakažen covidem. Premiér měl těžký průběh nemoci a netají se tím, že bez zásahu lékařů by zemřel.

Symondsová tehdy byla teprve Johnsonova přítelkyně, pár měl svatbu až letos v květnu během tajného ceremoniálu, o kterém v první moment nevědělo ani vedení Downing Street. Jelikož Symondsová dnes uvedla, že termín jejího druhého porodu je v prosinci, znamená to, že otěhotněla během doby, kdy se vdávala.

Video  Johnson mezi ovcemi, voliči, studenty či mechaniky v depu formule: Britský premiér pak triumfoval v předčasných volbách.  - Reuters
Video se připravuje ...

Zobrazit celou diskusi