InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Bohumil Melichar: Normalizační zpravodajství – komentované pásmo dobových reportáž

    Úterý 23.4 17:00 - Muzeum Středního Pootaví, Strakonice

  • Klub deskových her

    Úterý 23.4 18:00 - Čajovna Na Půdě, Strakonice

Zobrazit všechny události
 
 
 
 

Letní a zimní čas

V roce 2018 skončila v EU debata o letním a zimním času. Každý stát se má zařídit podle svého. Téma se odsunulo do pozadí, momentálně není na stole. Co vyhovuje vám?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kovářovské ikony se po letech sešly s Podolím Praha

KOVÁŘOV – Odpoledním tahákem devátého ročníku kovářovského Memoriálu Vládi Fořta a Tomáše Měcháčka bylo utkání TJ ZD Kovářov All Stars proti AFK Slavoj Podolí Praha (Reunion). Přehlídka kovářovských ikon a opor let minulých, které za místní klub bojovaly, když se ještě v Kovářově hrálo o postup z okresních soutěží, se nesla ve znamení setkání po letech. Domácím borcům, které doplnili hráči z béčka i posily z A týmu, se totiž postavilo pražské Podolí, které do Kovářova jezdilo 15 let dozadu tradičně na mládežnický Turnaj nadějí. Nyní se Podoláci, byť už mnozí z nich fotbal ani nehrají a často se věnují jen pražské hanspaulce, do Kovářova zase vrátili. Přijelo jich ale jen deset, proto pomohl v dresu hostí i jinak domácí Tomáš Janeček.

Zápas hraný ve vyloženě přátelském duchu byl ale v režii Kovářovských, kteří nakonec dokráčeli k vítězství 7:2. Hlavním hrdinou domácích byl autor hattricku Aleš Klíma: TJ ZD Kovářov All Stars – AFK Slavoj Podolí Praha 7:2 (4:0).

Po skončení „all stars" zápasu si na závěr celého memoriálu vzal slovo ještě předseda TJ ZD Kovářov Vladimír Král, aby poděkoval všem zúčastněným za další ročník a navíc se touto formou omluvil za to, že letošní ročník proběhl bez tradičního turnaje. „Doba covidová je zkrátka složitá a některé týmy jako Dukla Praha naše pozvání letos odmítly, což se dá pochopit. Proto jsme se rozhodli pro tuto formu memoriálu, abychom jeho tradici neporušili, a příští rok se zase setkáme v plné parádě," uvedl Král na závěr.

Diskuse k článku - napište váš názor
 

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace