Don’t Look Up: První teaser pichlavé komedie, kde se na Zemi řítí kometa

Don’t Look Up: První teaser pichlavé komedie, kde se na Zemi řítí kometa | Fandíme filmu
Netflix
Zobrazit další 1 obrázek
Leonardo DiCaprio dostává v první ukázce dost zabrat, když má promluvit s prezidentem.

Adam McKay začínal jako režisér praštěných komedií. Ve známost vešel díky Zprávařovi, pak přišli na řadu třeba Bratři z donucení. Postupně se McKay daleko víc začal zajímat o společenské dění a z bláznivých komedií přesedlal na satiru a komediální kritiku problémů soudobého světa. Za snímek Sázka na nejistotu dostal Oscara, pak přišel Vice nebo seriál Boj o moc.

Jeho příštím počinem je komedie Don’t Look Up, kde Adam podle všeho tematizuje ekologické problémy světa. Ve filmu se na Zemi řítí kometa a je na dvou druhořadých astronomech, aby vyrazili na mediální turné a přesvědčili o tom svět.

Snímek má naprosto nabušené obsazení, když ústřední dvě role ztvárnili Leonardo DiCaprio a Jennifer Lawrence, které dále doplňují Meryl Streep, Cate Blanchett, Timothée Chalamet, Jonah Hill, Ariana Grande, Matthew Perry, Chris Evans, Tyler Perry, Melanie Lynskey, Rob Morgan, Ron Perlman, Mark Rylance nebo Michael Chiklis.

Online se teď objevil první teaser. Jde o jakýsi předčasný únik, takže kvalita není valná (a je možné, že video z internetu brzy zmizí), nicméně jako prvotní představa o snímku je klípek příjemný. DiCaprio v roli totálně rozhozeného vědce působí přirozeně a bude super jej vidět v roli, kde nehraje žádného bouráka, navíc v čistě komediální poloze. Z Jennifer Lawrence jsme toho zatím moc neviděli, nicméně fajn je v prvním teaseru i Jonah Hill jako prezident trumpovského typu, který odmítá realitu, pokud by to nějak mělo ovlivnit jeho osobní pohodlí.

Z tohoto úhlu pohledu se zdá, že by dva vědci mohli v médiích bojovat s jedním nejpalčivějších problémů dneška, tedy lidské neochotě (či neschopnosti) shodnout se i na naprosto bazálních skutečnost...jako například na tom, zda vám na hlavu letí či neletí smrtící kometa.

Galerie: 2

Don’t Look Up: První teaser pichlavé komedie, kde se na Zemi řítí kometa | Fandíme filmu Don’t Look Up: První teaser pichlavé komedie, kde se na Zemi řítí kometa | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest