Nemůžeme bez sebe žít, říká Schneiderová o Blažkovi. Nová láska? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Nemůžeme bez sebe žít, říká Schneiderová o Blažkovi. Nová láska?

Schneiderová se nebojí jít s kůží na trh
Schneiderová se nebojí jít s kůží na trh (Instagram)

Není tak dávno, co se Jitka Schneiderová (48) pochlubila fotkou s o osm let mladším designérem a nadobro se vymanila z nálepky „single“ a už by možná potřebovala zase přistřihnout křidýlka. Vypadá to totiž, že s hereckým kolegou Filipem Blažkem tráví víc času než je zdrávo. A jak si pak vyložit její vyznání, že bez Filipa nemůže žít?

V páru jim to docela sekne. O tom žádná. A dost jim to i funguje, což stvrzují manželské anebo alespoň partnerské role v divadelních hrách nebo seriálech. Jako manželský pár například uchvátili publikum na prknech divadla Studio Dva v komedii Brouk v hlavě. Teď to ale vypadá, že by měly mít brouka v hlavě spíš jejich skutečné protějšky. Náklonnost jednoho k druhému totiž ani jeden z herců nepopírá…

Jitka Schneiderová: Co měla pod krásnými šaty? Nic!

Video se připravuje ...

Tak jak to je?

Jitka žije už nějaký čas po boku Lukáše Pittery, který si sedl i s její dospívající dcerou Sofií Annou (15) a zdá se, že prožívá dokonalou idylku. Spustit kotvy se rozhodl i Filip. Loni se totiž oženil s kráskou s makedonským i kořeny Jolanou, se kterou má dvě dcery Johanu a Filippu a taky psa.

Oba herci se snaží věnovat maximum času svým rodinám, ale rovnou měrou i sami sobě navzájem: „My bez sebe nemůžeme žít,“ prozradila pro Prima ženy Schneiderová. Je za tím něco víc? Těžko říct. Jitka mluví v hádankách. „Nešlo by to. On dělá thajský box, já medituji nad dobrým hovězím, na co jít do kina a nad svojí dcerou.“ Vyznání Jitky je těžko uchopitelné i pro nás. Ze zdroje z okolí herce totiž víme, že Filip hovězí rád, navíc je na dámskou přesilovku z domova zvyklý. Na druhou stranu jedna platonická láska, kterou Jitka k Filipovi chová v seriálu Přešlapy, asi stačí a na tu reálnou prý nemá ani jeden z herců pomyšlení.

Jitka Schneiderová: Po zmařené touze vyslovila morbidní přání!

Video se připravuje ...

 

 



Přečtěte si
mika
3. 8. 2021 • 10:21

se nedivím, že není žádný komentář. na něco tak blbého se ani nedá nic napsat. za co někdo bere výplatu? nestačím žasnout!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.