Noční můra je zpět! Legendární Máziková o bílé rakovině | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Noční můra je zpět! Legendární Máziková o bílé rakovině

Eva Máziková
Eva Máziková (Pavel Machan)

Slovenská zpěvačka Eva Máziková (71) se českým divákům vryla do paměti díky svému výstupu v pořadu Čápi s mákem, v němž vyhodila od stolu zpěvačku Ivetu Bartošovou (†48). Před lety již měla co dočinění s nádorovým onemocněním, nyní se musela smířit s nepříjemnou skutečností – rakovina se vrátila.

Zpěvačku před pěti lety trápil melanom. Vyhráno ale nemá. V rozhovoru pro časopis Šarm totiž přiznala, že je onemocnění zpět. „Dostala jsem bílou rakovinu, tu na tváři,“ uvedla Máziková. „Je to předrakovinový stav, takže tady na líci jsem měla velký problém,“ vysvětlila zpěvačka, které se na tváři objevil zhoubný flek, jenž musela maskovat.

Leoš Noha čeká dva roky na nové srdce! A slzy Dády pro rodinu Štaidlových

Video se připravuje ...

Situace okolo koronaviru ji vážnou zdravotní komplikaci díky rouškám pomáhala skrývat. „Nosila jsem roušky a nikdo mi na tvář, na které mi dělali zákrok, neviděl,“ dodala Máziková, jak informoval deník Blesk. Bílou rakovinu lze od melanomu rozlišit barvou, tvarem i umístěním zhoubné kožní skvrny. Nejčastěji se objevuje na tváři a krku. V případě, že nemoc pokročí, může dojít k poškození svalů, kostí či chrupavek.

Blesk Podcast: Čím František Nedvěd uhranul posluchače?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
mbmb
2. 8. 2021 • 14:24

Chuderka vypadá na 91 a ty železa v puse ! Hnus

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.