Bydlení Tipy, rady, návody Zajímavé

Nábytek na míru není problém, jen najít truhláře

Autor angelo

Správný typ dřeva, barva, velikost. Najít kus nábytku, který by se hodil k vám domů, někdy stojí nadlidské síly. Do toho atypické rozměry bytů a můžete se jít rovnou klouzat. Naštěstí už není problém s pořízením nábytku na míru. Ať už jde o skříň, či konferenční stolek. Musíte jen najít dobrého truhláře.

Když hledáte truhláře

Řeknete si, že v obchodech už dnes najdete snad všechno. Ale pak strávíte celý víkend po obchodech, večery na e-shopech, a konferenční stolek k té nové sedačce prostě nenajdete. Pokud ale máte v hlavě představu, co přesně potřebujete, není nic jednoduššího než najít odborníka na truhlářské práce. Vyberete si materiál, oslovíte dodavatele, a pak už jen čekáte na výsledek. Měli byste ale dobře popsat, jaký výsledek očekáváte, přiložený náčrtek s vyznačenými rozměry určitě nebude krokem vedle.

Co když chcete materiál

Jste kutil – srdcař, broušení a vrtání nechcete přenechat nikomu jinému? Podívejte se po dodavateli materiálu. S výběrem kvalitního dřeva vhodného na váš projekt může pomoci samotný dodavatel. Mezi ty kvalitnější se řadí dub, modřín, nebo třeba akát. Nezapomeňte také na dobré hřebíky, skoby, ale i nátěry. A opět nemusíte trávit mládí hledáním jednotlivých produktů. Vyzkoušejte katalog firem firemniprofil.cz.

Kde zvládnu oboje

Truhláře, ale i dodavatele dřeva a materiálu najdete na stránce firemniprofil.cz. Funguje to tak, že vyhledáte, co právě potřebujete. Vyfiltrují se vám kontakty, které lze porovnat podle počtu hvězdiček a konkrétních recenzí. Díky špendlíkům na mapě můžete hledat dodavatele z okolí, což celý proces ještě zrychlí. Firmu můžete oslovit napřímo přes přiložené údaje, nebo využít kontaktní formulář a z jedné stránky tak zadat poptávku hned několika dodavatelům. Pak už jen vyberete toho nejlepšího a novému zařízení nic nestojí v cestě.

O autorovi

angelo