16 měsíců po smrti Pilarové: VDOVEC MUSÍ PRODAT DŮM! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

16 měsíců po smrti Pilarové: VDOVEC MUSÍ PRODAT DŮM!

Eva Pilarová a Jan Kolomazník před chalupou
Eva Pilarová a Jan Kolomazník před chalupou (Kateřina Kalibánová / Aha)

Teprve nyní skončilo dědické řízení po Evě Pilarové (†80). Vleklo se po zpěvaččině smrti 16 měsíců i kvůli pandemii. Vdovec Jan Kolomazník (69) přitom dopředu věděl, že až jeho milovaná žena odejde, musí prodat chalupu. „Všechno mi ji tam připomíná, trávili jsme tam krásné chvíle, od jara do podzimu. Nemohl bych tam bez ní být,“ řekl Aha!.

Bylo pro něj těžké čekat s prodejem tak dlouho. „Věnoval jsem se proto Evině hrobu na Malvazinkách, kde jsem ještě nechal vysadit keře a taky vydláždit okolí desky, aby tam už nebylo bláto,“ svěřil se Jan. Eva Pilarová by v neděli oslavila 82. narozeniny. Honza je smutný, že právě v tento čas prodává místo, které je tak dlouho spojovalo. Zpěvačka nemovitost koupila už v roce 1968. Ale není vyhnutí. Věří, že objekt přijde do dobrých rukou. Chalupa je rozlehlá a patří k ní velký pozemek. Milovníci přírody ocení klid a nádherný výhled do kraje. Kolomazník požaduje vlastně jen odhad, který je 11 milionů korun. Jan Kolomazník na chalupě ponechá všechen Evin nábytek, do Prahy odvezl jen předměty osobní potřeby.

Vdovec po Pilarové prodává to nejcennější! A šokující okolnosti smrti Vodňaského

Video se připravuje ...

AGENT OD AGÁTY: JE TO VÝJIMEČNÁ NEMOVITOST!

Dědictví po manželce Kolomazník svěřil odborníkovi. Chalupu na Kokořínsku prodává bývalý partner modelky Agáty Hanychové (36), realitní specialista Soccer Reality Zdeněk Turek (38). „Je to naprosto výjimečná nemovitost, v dnešní době už podobné vlastně neexistují. Jedinečné místo na relax,“ řekl Turek Aha!. „Ocitnete se tady v jiném světě, je to jako pohádka, pro obdivovatele paní Pilarové jako stvořená,“ dodal.

Agáta Hanychová a Zdeněk Turek

Útok na Trávníčka řeší policie! A Janda se drsně obul do Csákové a dalších

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.