Už pošesté pro vás Divadlo Tramtarie pořádá letní open-air festival Olomoucké „nejen“ shakespearovské léto.

Nejdřív ji musíš pochválit: Ty jsi vážně skvělá holka! A hned potom jí řekneš: Ale myslím, že si zasloužíš někoho lepšího, než jsem já. Jako že se s ní rozcházíš kvůli ní, chápeš?“ Komedie o hledání romanticky založených mužů, jejichž existence nebyla nikdy zcela prokázána. Autorská hra Vladislava Kracíka, autora divácky veleúspěšné třicátnické komedie Druhý život Veroniky. V hlavní roli tři muži a jeden velký problém: Ženy!

V hlavní roli této komedie ze současnosti vystupují tři muži, kteří se jednoho dne náhodně potkají na bazéně. A ačkoliv je každý z nich zcela rozdílného založení, nakonec je sblíží společné téma a tím jsou „trable s holkama“. První z nich je po emotivním rozchodu, druhý je nenapravitelný svůdník a třetí se právě zasnoubil. A nikomu z nich jeho současný stav nijak nevyhovuje. Ale co s tím, doháje? Když je jakákoliv domluva s opačným pohlavím tak složitá?

Hrají:

Šimon: Jan Ťoupalík / Matouš: Marek Příkazký / Riviéra: Václav Stojan / Prodavač: Marek Zahradníček / Alice: Veronika Löflerová / Karolína: Tereza Toth Čápová / Daniela: Barbora Šebestíková / Alena: Petra Konev Čiháková, Vendula Nováková / Marie: Dominika Hrazdílková / Hlas dítěte: Václav Stojan / Moderátor v rádiu: Lukáš Kobza / Hlas vypravěče: Petr Kubes

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Divadla - Olomouc Akce v obci Olomouc

Podobné akce

24červen pondělí

Shirley Valentine

, ulice Sokolská 572/25 Divadlo

9říjen středa 19:00

Ubytování v okolí akce Olomoucké...

Restaurace ARIGONEOlomouc (54 metrů)

Theresian Hotel & SpaOlomouc (571 metrů)

Theatre HotelOlomouc (2.3 km)