Ibišević ukončil aktivní kariéru a vrací se do Herthy

04.08.2021, 10:31
Aktuality
Vedad Ibišević pozítří oslaví sedmatřicáté narozeniny a krátce před nimi se rozhodl pro ukončení aktivní kariéry. Nyní už bývalý bosenský útočník dostal jinou nabídku a za prací se vrací do berlínské Herthy, kde bude zastávat funkci trenéra ofenzivních fotbalistů...

Ibišević v minulé sezoně působil v Schalke a angažmá v Gelsenkirchenu se mu nepovedlo. Klub od úvodu mířil za sestupem do 2. Bundesligy, sám fotbalista nepodával očekávané výkony a výsledkem se stalo zimní rozvázání spolupráce. Zájem o něho následně měl Hannover, přednost ovšem dostala jiná varianta.

"Od příchodu do Berlína byl klub mému srdci hodně blízký. Cítím se jako Herthaner a jsem šťastný a také vděčný, že se mi dostalo této příležitosti," prohlásil Ibišević.

Ibišević za sebou má angažmá v Hoffenheimu nebo Stuttgartu a dres Herthy oblékal celkem pět let (2015 - 2020). V německé nejvyšší soutěži nastřádal 344 startů, během nichž nastřílel 127 branek.

"Do klubu přichází další Herthaner. Býval to špičkový útočník, má spoustu zkušeností a jsem si jistý, že nám i díky svým kvalitám pomůže posunout se dopředu po profesionální i výkonnostní stránce," slibuje si nový výkonný ředitel Herthy Fredi Bobic.

Autor: Tomáš Pavlík / kicker.de

Komentáře (8)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Vedad

Reagovat
smazaný uživatel

*

Reagovat
Felitel

Reagovat
REPLIKATOR

Fenomén podzimní části sezony 2008/2009 Po zranění kolena už na to nikdy nenavázal.

Reagovat
rel7

sezonu 12/13 měl ještě lepší

Reagovat
REPLIKATOR

Blbost

Reagovat
smazaný uživatel

nebyl i u nějakého titulu?

Reagovat
REPLIKATOR

Nebyl. Možná si ho pleteš s Misimovičem, který byl u titulu Wolfsburgu 2008/2009.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele