Zahradu duchcovského zámku rozezní milostné písně
Akci pořádá každý rok duchcovské Divadlo M. Na snímku jeho principál, Milan Petrovský
Co se chystá

Duchcov – V sobotu 7. srpna se v Duchcově uskuteční už 24. ročník tradiční pěvecké soutěže Růže od Casanovy. Akce, kterou pořádá Divadlo M za finančního přispění Města Duchcov a sponzorů, se mohou zúčastňovat pouze neprofesionální zpěváci. Soutěž se koná v zámecké zahradě duchcovského zámku pod balustrádovým schodištěm a vypukne v sobotu večer, v 19.30 hodin.

Tématem pěvecké soutěže, do které se mohou přihlásit zájemci od 15 let, je milostná píseň. Texty skladeb mohou být vlastní nebo převzaté, ale pouze české. Účastníci se mohou doprovázet sami na hudební nástroj, případně si přinést nahrávku s doprovodnou hudbou.

Stejně jako každý rok, tak se i letos v porotě objeví známé tváře: herečka Ivana Andrlíková, Duo Kamélie s Hanou Buštíkovou a Danou Vlkovou a celou akci bude moderovat Alexander Hemala. Výtěžek ze vstupného, které je 100 korun, bude podle principálů Divadla M, manželů Petrovských, věnovaný na pomoc handicapovanému dítěti, postiženému vrozenou hluchotou.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru