Počasí dnes7 °C, zítra6 °C
Úterý 23. dubna 2024  |  Svátek má Vojtěch
Bez reklam

Slovan představil nového generálního partnera – prodejce automobilů AAA Auto

Už v úvodním utkání ligy proti Slovácku měli hráči Slovanu na dresech na prsou místo Preciosy AAA Auto. Nyní oba subjekty potvrdily, že jde o výsledek spolupráce, na které se dohodly. Právě prodejce aut AAA Auto, který patří do skupiny AURES holdings, se stal novým generálním partnerem libereckého klubu.

„Partnerství s AAA AUTO si velmi vážíme. Získali jsme silného generálního partnera, který navíc působí i v Libereckém kraji a má tak blízko k našim fanouškům,“ řekl ředitel Slovanu Libor Kleibl.

Logo AAA AUTO nahradilo na libereckých dresech Preciosu, sklářská společnost ale podle Kleibla dál zůstává vlastníkem fotbalového klubu. „My jsme dlouhodobě hledali silného generálního partnera, kterého můžeme promítnout na našich dresech a má exkluzivní reklamu v centru. Věřím, že to je první krok, že na to navážeme i do budoucna ve větším rozsahu," řekl Kleibl.

AAA Auto s nejvyšší fotbalovou soutěží spolupracuje už pět let, začátkem roku oznámilo spolupráci také se Spartou a nyní i s Libercem. Právě Slovan je ale pro AAA Auto poprvé generální partner. „My jsme se rozhodli, že budeme spolupracovat s jednotlivými kluby, které si vybereme v rámci našeho působení v České republice. Je logické, že tam, kde máme pobočku, tam se zaměřujeme na spolupráci s danými aktivitami, převážně sportovními," řekla generální ředitelka a předsedkyně představenstva AURES Holdings Karolína Topolová.

AAA Auto je novým generálním partnerem Slovanu

Fotbaloví fanoušci mohou již nyní vidět značku AAA AUTO kromě dresů hráčů i na LED perimetrech při domácích utkáních. „Věříme, že vývoj pandemie v blízké budoucnosti nadále umožní přítomnost diváků na zápasech FC Slovan Liberec, kde pro ně budeme mít připravenu řadu aktivit,“ doplnila Topolová.

AURES holding

Skupina AURES Holdings působí na trhu již 29 let. Provozuje síť více než čtyř desítek poboček v České republice, na Slovensku, v Polsku a v Maďarsku. Za dobu své existence obsloužila již přes 2,5 milionu zákazníků. Skupina prodá ročně průměrně 80 000 vozů a je tak největším prodejcem ojetých aut ve střední a východní Evropě. Prodává také zánovní vozy pod obnovenou značkou Mototechna.

AAA AUTO se řadí k největším prodejcům ojetých automobilů ve střední a východní Evropě. Loni otevřela firma v Liberci novou pobočku v Nákupním centru Severka, podle Topolové jde o největší pobočku firmy po pražské centrále.

Hodnocení článku je 84 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Slovan Liberec

Štítky slovan liberec, fotbal, aaa auto, generální parnter, AURES Holdings a.s., FC Slovan Liberec, 1. FC Slovácko, Preciosa, Česko, AC Sparta Praha, Střední a východní Evropa, Mototechna, Liberecký kraj, Polsko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Jonáš Mareš

Kvalitní zázemí je základ úspěchu a je super, že Slovan má takového generálního partnera

Pátek, 13. srpna 2021, 09:09Odpovědět

Luboš Wágner

kdyz uz nic tak alespon budou mit dobry autaky

Středa, 11. srpna 2021, 15:20Odpovědět

Pavel Severa

Doufám, že se Slovanu povede! Je to můj favorit!

Pondělí, 9. srpna 2021, 10:16Odpovědět

Slovan představil nového generálního partnera – prodejce automobilů AAA Auto  |  Fotbal  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.