Paulyho ve funkci generálního sekretáře FAČR nahradil Valtr

06.08.2021, 19:01
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (8)

Přidat komentář
Mass

O jednoho člena Berbrova Mordoru míň.

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně. Ted si muze losovat cinknute tak doma s Berbrem.

Reagovat
smazaný uživatel

Parada jeste vic to procistit

Reagovat
Pablos

Tak vzhledem k tomu, že byl program to vyčistit komplet... Tak mi přijde pak divný to palcovat... To je teda samozřejmost.

Reagovat
Remt

No hele na to bych byl opatrný. Kolikrát už jsme se dočkali (a nejen ve fotbale ale v různých odvětvích - především v politice např) toho že někdo při kandidatuře nasliboval hory doly a pak to buď nedokázal splnit a nebo ho ta špína pohltila a byl to stejnej grázl jako ten před ním? Pokud se bude dařit plnit to co předeslal a slíbil, tak budu nad míru spokojen. Protože je třeba si toho podle mě patřičně vážit. Kor po tom co tu bylo před ním. Zatím je ale ve vedení až moc krátce aby se dalo nějak hodnotit.

Reagovat
Pablos

No právě proto já na to koukám jinak a pochválím až ve fázi, kdy se bude moct říci, ano dostál svých slibů. Proto nechodím k volbám.. né, že by mi to bylo jedno, ale ptž tam se jenom slibuje neslíbitelný v pohodě a to mi je proti srsti.

Reagovat
smazaný uživatel

Program je jedna vec, ale realita potom druha. Ale tohle vypada dobre zatim

Reagovat
Nadržený šimpanz

Škoda, byl to sympaťák

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele