InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Čarodějnická párty pro děti s kreativními aktivitam

    pátek 26.4 15:00 - Knihovna, Blatná

  • Pecha Kucha Night: Práce jako na kostele – série krátkých přednášek

    pátek 26.4 20:00 - Kostel Narození Panny Marie, Vodňany

Zobrazit všechny události
 
 
 
 

Letní a zimní čas

V roce 2018 skončila v EU debata o letním a zimním času. Každý stát se má zařídit podle svého. Téma se odsunulo do pozadí, momentálně není na stole. Co vyhovuje vám?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dost krutá prohra, mrzí slovenského kapitána Dynama Martina Králika

ČESKÉ BUDĚJOVICE – Fotbalisté SK Dynamo České Budějovice v dnešním utkání nestačili na ostravský Baník, kterému podlehli doma 1:3. Nic na tom nezměnil ani budějovický kapitán Martin Králik, který si alespoň připsal gólovou přihrávku, když přenesením hry vybídl ke krásné sólové akci útočníka Fortune Basseye. Mrzely jej především zbytečné branky po centrech ze stran. „Byli jsme připraveni na to, že Baník hraje často na centry do vápna, byli jsme na to upozorňováni, ale bohužel jsme si to dvakrát nepohlídali. Špatně jsme to pokrývali a Baník má takovou kvalitu, že to skončilo dvakrát gólem,“ uvedl lídr budějovické obrany, který dnes nastoupil po boku ukrajinského mladíka Maxima Talovierova.

Jak byste na začátek zhodnotil celé utkání?
Myslím, že to pro nás byla dost krutá prohra. Výkon, který jsme dneska předvedli, byl z dosavadních tří utkání nejlepší. Byli jsme připraveni na to, že Baník hraje často na centry do vápna, byli jsme na to upozorňováni, ale bohužel jsme si to dvakrát nepohlídali. Špatně jsme to pokrývali a Baník má takovou kvalitu, že to skončilo dvakrát gólem.

Věřili jste po snížení na 1:2, že by to ještě nakonec mohlo vyjít na body? Času bylo pořád relativně dost...
Určitě jsme věřili, bylo to na nás vidět. Ještě více jsme přidali, kluci se nahecovali, byly tam nějaké šance, které jsme mohli proměnit. Za stavu 2:2 by se zbytek vyvíjel úplně jinak, třeba bychom byli i šťastnější, ale to je jen kdyby. Zkrátka nemáme nic.

Myslíte si, že mají vaše výkony minimálně herně vzestupnou tendenci?
Všichni v šatně víme, že první dva zápasy nám výkonem vůbec nevyšly, i když ten první skončil pro nás dobrým výsledkem. Dneska to bylo paradoxně nejlepší, ale udělali jsme věci, které nás srazily. Dostali jsme tři góly, to se nemůže stát.

Osobně jste uskákal spoustu hlavičkových soubojů. Počítal jste s tím, že bude utkání tak fyzicky náročné?
Ano, věděli jsme, že to Baník takhle hraje. Mají v útoku vysoké hráče. Ale v české lize je prakticky každé utkání fyzicky náročné, na to jsme připraveni. Na každý zápas se připravuji komplexně, abychom to zvládli.

Diskuse k článku - 1 příspěvek
 

Kam dál?

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
  • anonymní čtenář 

    Reagovat

     

    BANÍK!!!!!!!!!!!!!!!!

    Vloženo 7.8.2021 23:33:49

 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace