Drsné obvinění Mirky Čejkové: Alkohol na porodním sále! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Drsné obvinění Mirky Čejkové: Alkohol na porodním sále!

Mirka Čejková si v životě prošla nejednou nelehkou situací.
Mirka Čejková si v životě prošla nejednou nelehkou situací. (archiv blesku)

Svého času byla Mirka Čejková (59) nejoblíbenější zprávařkou. Televizi ale poměrně rychle pověsila na hřebík. Důvod? Rodinné problémy!

Soukromí bývalé moderátorky televizních novin bere dech. Nevydařená manželství, týrání, strach o dceru. To všechno zaznělo v pořadu Miluše Bittnerové (43) Na kafeečko. 

Mirka Čejková promluvila o nemoci dcery Petry

Video se připravuje ...

Mirka se nyní živí jako profesionální koučka. Má tak více času na dceru Petru. Přestože jí je už 33 let, bez pomoci mámy se neobejde. „Dlouho jsme si mysleli, že máme krásné, zdravé, padesáticentimetrové miminko," popsala jeden z nejhorších momentů v životě Mirka. „Petra krásně pásla hříbátka, hlavičku zvedala i 15 centimetrů vysoko." V tu dobu ještě netušila, že jde o první projevy jejího postižení. Mateřské instinkty se ale ozvaly záhy, když Petra namísto typického batolecího žvatlání začala vydávat jen neartikulované zvuky. Mirka nenechala nic náhodě a její kroky směřovaly na pediatrii, z ordinace lékařů ale prý vždy odcházela s nálepkou hysterické matky. 

Že její dcera trpí mentálním postižením, které je trvalé, se tak Mirka dozvěděla poměrně pozdě. I tak se rozhodla bojovat!  „Děláme všechno, co můžeme a pořád to studujeme," popsala péči o dceru, která se díky dennodenní péči zlepšuje. 

Vinu na jejím zdravotním stavu nese doktorka, která Péťu rodila. „Byl to špatně odvedený porod a udušené dítě," řekla dále Čejková v rozhovoru. Doplnila, že lékařka byla alkoholička a k porodu přišla zjevně opilá. 

Tato událost měla vliv i na Mirkovo nevydařené manželství. Zatímco ona chtěla ještě další dítě, první manžel se po nešťastné události rozhodl pro opak. Pár se tak odloučil. Mirka se později provdala za golfistu Alexe Čejku, kterému porodila dva syny - Alexe a Felixe. Ani toto manželství nevydrželo. Čejka měl až moc velkou zálibu v ženách, kterými se často obklopoval víc, než se na ženáče hodí. Mirku měl navíc i týrat. Dlouhého trvání nemělo ani poslední manželství s Markem Vítem, to vydrželo šest let. Za odsouzeného podvodníka se provdala během jeho pobytu v kriminále.

„Dnes samozřejmě umím rozpitvat celý ten příběh, chápu, proč se to stalo, vzala jsem si z toho, co bylo třeba. Předně jsem pochopila, kam až vás může dovést, když sami pro sebe ztratíte cenu a necháte si líbit věci, které by si k vám v jiné situaci nikdo nedovolil," řekla na jeho adresu už dříve pro iDnes.cz.

Marek Vít se ihned po rozvodu sešel se svou přítelkyní Kateřinou v kavárně

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.