Hlavní obsah
Článek

Kathy Griffin (60) proslula jako komička s několika vlastními show nebo díky seriálu Správná Susan, kde ztvárnila Vicki. Kathy aktuálně bojuje s rakovinou plic a rozhodla se sdílet s fanoušky, jak probíhá léčba.

Svěřila se jim, že se v poslední době paradoxně hodně směje, protože právě smích jí pomáhá překonat náročné období.

„Doktoři jsou velmi optimističtí, protože jde o první stádium a byla zasažena jenom část plíce. Doufejme, že po zákroku nebude třeba chemo ani ozařování. Měla bych být schopná dýchat normálně a do měsíce být zase v kondici,“ popsala, jak na tom teď je.

Pro komičku je léčba náročná především proto, že v minulosti byla závislá na lécích na předpis. I o tom hovoří otevřeně.

„Upřímně, zákrok byl trochu náročnější, než jsem si myslela. Dnes je to první večer bez léků na bolest. Naposledy jsem byla v nemocnici v červnu 2020, když jsem se pokusila předávkovat.“

„Jsem přes rok čistá a vím, že zvládnu cokoliv i bez těch mizerných prášků. Víte co? Závislosti byste se měli bát víc než rakoviny. Takže myslím, že budu v pohodě,“ vzkázala fanouškům.

Rakovina v její rodině bohužel není novinkou, v září 2017 nemoci podlehla její sestra Joyce (†65). Kathy několik měsíců předtím vzbudila rozruch, když si na podporu sestry oholila hlavu. V roce 2014 rakovině podlehl její bratr Gary (†63).

Reklama

Další články

Načítám