Hlavní obsah

Na Frýdecko-Místecku hoří bývalá ubytovna

Právo, plk

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Frýdek-Místek

Desítky hasičů vyrazily v pondělí odpoledne k požáru bývalé ubytovny či penzionu na Frýdecko-Místecku. Hasiči museli kvůli rozsáhlému ohni vyhlásit druhý stupeň požárního poplachu. Škoda dosáhne zřejmě několika milionů korun.

Foto: Pavel Karban, Právo

Ilustrační foto

Článek

O budově v plamenech se hasiči dozvěděli před 17. hodinou. „Došlo k zahoření prvního nadzemního patra a střechy budovy o rozměrech 20 krát 10 metrů, my jsme vyhlásili druhý stupeň požárního poplachu,“ popsal zastupující mluvčí moravskoslezských hasičů Lukáš Popp. Dodal, že na místě zasahuje 12 jednotek hasičů.

Plameny ničí objekt někdejší ubytovny. Naštěstí nikoho nezranily. „K evakuaci osob nedošlo, při příjezdu prvních jednotek v té budově nikdo nebyl,“ řekl Popp.

Hasiči v Jablonci nad Nisou likvidovali v noci požár průmyslové haly

Krimi

Kromě hasičů jsou na místě i policisté. Zajišťovali nejprve hladký průjezd a příjezd požární techniky. „Policisté také počkají na uhašení požáru a budou objekt střežit do vychladnutí, což by mělo být během úterý, aby mohli ve spolupráci s vyšetřovateli hasičů zajistit stopy a začít zjišťovat příčiny vzniku požáru,“ nastínila policejní mluvčí Zlatuše Viačková.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám