Pardubice zúžily kádr o dva hráče, poslaly je do Vrchlabí

Foto: hcdynamo.cz

Útočníci Michal Pochobradský a Ondřej Matýs (na fotce) začnou sezonu v prvoligovém Vrchlabí, kde z Pardubic hostovali už v minulém roce.

„V kádru máme pět pětek. Takže logicky jedna z pětek, které tady byly, by měla být ve Vrchlabí," vysvětluje na pardubickém webu trenér Richard Král.

„Nyní odešli Ondřej Matýs a Michal Pochobradský, bylo to takové logické vyústění. Hráči víceméně plus minus věděli, na čem jsou. Bavili jsme se s nimi," říká Král.

„Pro ně je to příležitost. Dostanou tam šanci, budou tam hrát velkou roli. Dostanou velký ice time, asi i na přesilovky," těší Krále.

„Dostanou tam šanci, budou tam hrát velkou roli. Dostanou velký ice time, asi i na přesilovky."

„Pro ně je to určitě nějaké plus do budoucna. Měli by se vyhrát a hodně bodovat už v letošní sezoně. A být připravení, pokud by v Dynamu přišlo dlouhodobé zranění, aby se mohli vrátit a pomoct. A samozřejmě s výhledem do dalších let,“ dodal Král v rozhovoru pro hcdynamo.cz.

Dvaadvacetiletý Matýs má za sebou průlomovou sezonu, ve Vrchlabí loni vyletěl: v 27 zápasech se blýskl třinácti góly, byl tak druhým nejlepším střelcem Stadionu. Hodně vidět byl i v přesilovkách.

Téměř dvoumetrový Pochobradský loni za Vrchlabí stihl patnáct duelů (4+5), o patro výš za Pardubice sehrál 25 zápasů (0+1).

Připomínáme, že Vrchlabí už dřív ohlásilo první posily z partnerských Pardubic: a to brankáře Olivera Štěpánka s Vojtěchem Nečasem, obránce Jana Olivu a Tomáše Jelínka a útočníky Tomáše Zemana s Michalem Machačem.

Aktuální kádr HC Stadion Vrchlabí

Brankáři: Jakub Soukup, Oliver Štěpánek, Vojtěch Nečas.

Obránci: Tomáš Linhart, David Kajínek, Karel Nedbal, Tomáš Kynčl, Jakub Kynčl, Jakub Moník, Jan Oliva, Tomáš Jelínek.

Útočníci: Patrik Urban, Pavel Mrňa, Martin Heřman, Ondřej Chrtek, Filip Moník, David Chalupa, Tomáš Kaut, Tomáš Zeman, Michal Machač, Michal Pochobradský, Ondřej Matýs.

Foto: Anton Martinec, HC Stadion Vrchlabí

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Ochrana osobních údajů | Sledování streamů | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports.cz, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@hokej.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz