InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Vlastivědný výlet do Vitic

    sobota 27.4 8:00 - Muzeum – Stará radnice, Volyně – sraz před starou radnicí

  • Mladfest – hudební festival s výstava ZUŠ, promítáním filmů a trhy

    sobota 27.4 9:00 - Mladějovice, tvrz

Zobrazit všechny události
 
 
 
 

Letní a zimní čas

V roce 2018 skončila v EU debata o letním a zimním času. Každý stát se má zařídit podle svého. Téma se odsunulo do pozadí, momentálně není na stole. Co vyhovuje vám?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Písecký kemp podpořili extraligoví volejbalisté Jihostroje

PÍSEK - Ve sportovním městském areálu na kurtech plážového volejbalu v Písku se od pondělí 12. do pátku 16. července konal beachvolejbalový kemp pro děti od 8 do 15 let. K dopolednímu a odpolednímu tréninku se děti mohly věnovat i výuce angličtiny a zaplavat si v bazénech na plovárně U Svatého Václava.

Ve čtvrtečním dopoledni kemp navštívili hráči Jihostroje České Budějovice - kapitán Radek Mach, libero Martin Kryštof a smečař Daniel Šulista. Odpovídali na otázky, rozdali spoustu podpisů a malých dárků, vedli trénink, kde dětem předvedli správnou techniku úderů.
,,Mám hroznou radost, že kluci přijeli. Děti si připravili perfektní otázky, takže jsme se o nich i hodně dozvěděli. O jejich kariéře, cestování po celém světě a o všem, co k profesionálnímu volejbalu patří. Chceme děti přilákat na písek, znovu obnovit tréninky volejbalu pro mládež a vrátit volejbalu tradici a úroveň, která tady vždy byla," říká organizátorka kempu Dita Šimůnková.
„Chtěla bych poděkovat Jihočeského krajského volejbalového svazu Tomáši Kratochvílovi za zprostředkování finanční podpory pro kemp, sponzorům, hlavně paní Lence Králové, která přispěla nemalou částkou a všem instruktorům, kteří svým individuálním přístupem udělali maximum při vedení svých skupin, rodičům i dětem. Doufám, že se jim líbilo a že se zase setkáme příští rok," uzavřela vydařený první ročník kempu Dita Šimůnková

Diskuse k článku - napište váš názor
 

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace