Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Zemřela humoristická hvězda sociálních sítí: Fanoušci, kterých měl Tiktoker miliony, pláčou!

Autor: rix - 
10. srpna 2021
13:44

Na Tiktoku se svým synem kraloval. Teď Američan John Kelly náhle zemřel. Truchlí především syn zábavného otce, ale i fanoušci, kterých táta postupně nasbíral až dva a půl milionu. Příčina smrti hvězdy sociálních není prozatím známa.

Příčina smrti Johna Kellyho zůstává nejasná, ale jeho syn označil jeho odchod za „překvapení“. „Vždy budeš můj hrdina. Snad se ještě shledáme, miluji tě,“ uvedl syn Tex v dojemném rozlučkovém videu. O smrti známého Tiktokera informoval deník New York Post.

„S velkou bolestí vás dnes musím informovat o ztrátě neuvěřitelného muže," stojí na Gofundme. „Tátova smrt byla pro nás všechny překvapením a něčím, co nás bude ještě dlouho pronásledovat,“ uvedl zdrcený syn. Ten otce pokládal za skvělého muže, který nikdy nebyl negativní a nezkazil žádnou srandu. Plné komediálních výstupů byla koneckonců i videa, kde Tex s tátou vystupovali. 

Finanční sbírka na Gofundme, která dosud shromáždila přes 360 000 korun, byla zřízena, aby pomohla rodině Kellyových pokrýt Johnovy účty za lékařskou péči a náklady na pohřeb.

Společný účet na Tiktoku si John s Texem založili v lednu 2021 s jediným žertovným videem. V následujících měsících nashromáždili na své stránce více než 2,5 milionu sledujících a více než 50 milionů zhlédnutí.

John Kelly byl nejen hvězdou sociálních médií, ale byl také spoluvlastníkem společnosti Humboldt Construction.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání