TIP NA VÍKEND: Přijďte na pouť v Dolním Ročově. Slavnosti budou letos rozšířené
ilustrační foto: CC0
Louny

Ročov – Srpen je v Dolním Ročově každoročně ve znamení poutě. Tak tomu bude i letos v neděli 15. srpna.

Jedná se o slavnou pouť, která má velkou tradici. „Letos jsme se rozhodli, že tuto slavnost se pokusíme zvětšit a v Dolním Ročově uděláme program s občerstvením a stánky. Jedná se tedy o první pouť v tomto rozsahu v Dolním Ročově v posledních desetiletích,“ uvedl starosta městyse Ročov Vojtěch Václav Pour.

V minulosti byly v Dolním Ročově poutě vyhlášené a sjížděli se tam lidé ze širokého okolí. Radní proto doufají, že rozšíření pouti návštěvníci uvítají. „Zveme na občerstvení, krásné prostředí, které naši zaměstnanci tento týden připravují (uklízí, sekají, stříhají apod.), na slavnou mši od 10 hodin, muziku. K dispozici bude také skákací hrad pro děti, zmrzlina, dílnička s perníkem a další věci,“ dodal Pour.

V neděli bude možné navštívit v Kostele Narození Panny Marie V Horním Ročově také prodejní pouťovou výstavu obrazů „Cesta do nekonečna (krajiny)“ Miroslava Mužíka, kterou pořádá Spolek pro obnovu Ročova a okolí.

1108plakat2

1108plakat1

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru