„Jsem asi výjimka potvrzující pravidlo. Troufám, si říct. A doufám, že Michal to vidí stejně,“ prozradila Blesku Kateřina Sokolová v reakci na rčení, že by člověk neměl vstupovat dvakrát do jedné řeky. Všech podobných pouček odkazujících k partnerským vztahům si je totiž Miss České republiky roku 2007 dobře vědoma. „Myslím si, že během pauzy, kdy jsme byli od sebe, jsme si oba potřebovali něčím projít,“ svěřila modelka, která se ve svém vítězném roce stala nejen nejhezčí ženou naší republiky, ale obdržela i titul Miss Silueta.

„Měla jsem jiný vztah, Michal měl asi taky nějaké vztahy. Teď si zkrátka vážíme jeden druhého o to víc,“ raduje se Kateřina Sokolová nad tím, že ona i komunální politik Michal Valenta došli oba k závěru, že jiní partneři jim nedají to, co si dokáží dát jen oni dva navzájem. A že to spolu tentokrát myslí vážně, naznačují i úvahy o svatbě a rodině. „Co se svatby týče, je to otázka spíš na partnera, ale samozřejmě se bavíme o budoucnosti. Myslím si, že v mém věku už žena přemýšlí nad tím vším, o těchto otázkách se bavíme a rodinu si přejeme,“ uzavřela modelka, která ještě žádné vlastní děti nemá.

Naproti tomu její vyvolený je už dvojnásobným otcem. I proto je Kateřina Sokolová přesvědčená, že Michal Valenta bude jednoho dne skvělým tátou jejich společných potomků. A než se stane maminkou, věnuje se modelka naplno práci. Coby influencerka se tak stala jednou z kmoter nově vznikající sociální sítě, která by primárně měla sloužit k prezentaci umělcům.        

Fotogalerie
39 fotografií