Bývalý vyzyvatel „Apollo" Silva pravděpodobně opouští největší českou organizaci Oktagon MMA

Bývalý vyzyvatel „Apollo" Silva pravděpodobně opouští největší českou organizaci Oktagon MMA zdroj: Profimedia

Leandro Silva se podle posledních informací představí na zítřejším turnaji americké organizace PFL, kde ho čeká neporažený ruský bojovník. Celý turnaj PFL 7 můžete sledovat na VOYO.CZ.

Vypadá to, že největší česká organizace Oktagon MMA přišla o jednoho ze svých vyzyvatelů. Brazilský bojovník Leandro Silva, známý také pod přezdívkou „Apollo,“ se totiž velice pravděpodobně ukáže na zítřejším turnaji americké soutěže PFL.

V Oktagonu se Silva poprvé objevil  v listopadu roku 2019, kdy dokázal po tříkolovém boji porazit na body polského borce Roberta Bryczeka. Po více jak roce si pak letos v lednu opět na body poradil s prostořekým Alexem Lohorém, čímž si zajistil místo v titulovému zápase. Do toho nastoupil na konci května proti šampionovi welterové váhy Davidu Kozmovi, se kterým předvedl pravděpodobně nejlepší bitvu v historii organizace, ale na šampionský pás nakonec po verdiktu bodových sudí nedosáhl.

Nyní vše nasvědčuje tomu, že se dohodl s organizací PFL, což naznačuje poslední příspěvek na jeho instagramovém účtu. Ten obsahuje několik fotek, na kterých je Silva zvěčněn v šortkách svého nového zaměstnavatele, a také text: „Pojďme vstříc dobrodružství, protože dokud kráčím po své cestě, věřím si a jsem vděčný, ta cesta se přede mnou bude dál linout."

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený APOLLO (@leandroapollooficial)

Některé zahraniční sázkové kanceláře navíc odhalily, že Silva nastoupí už na zítřejším turnaji PFL 7, kde by se měl postavit extrémně nebezpečnému ruskému bojovníkovi Magomedovi Umalatovovi, jenž během své profesionální kariéry ještě neokusil porážku a momentálně se veze na vlně deseti výher v řadě. Tomu totiž tento týden odpadl protivník a Apollo bude podle všeho rychlým náhradníkem. Na Appolův debut v PFL a celý turnaj PFL 7 se můžete podívat na VOYO.CZ.

Zdroje:  Instagram - Leandro Silva

Nejnovější články