Zde může být vaše reklama.

Zase doma 4. kolo: Sigma hraje proti Budějovicím

4. kolo: Sigma hraje proti Budějovicím

foto: Petr Pelíšek

13. 08. 2021 - 14:30

Fotbalisté SK Sigma Olomouc po nucené jednozápasové pauze zase bude hrát. Minulý víkend měli odložené utkání proti unavené Slavii Praha. Teď je čekají doma České Budějovice, hraje se v sobotu 14. srpna od 14.00.

Hanáci zatím tedy odehráli jen dvě utkání, naposledy doma na Andrově stadionu před dvěma týdny porazili Pardubice 3:2. Teď je na řadě budějovické Dynamo. „„K Budějovicím máme respekt. Je to ambiciózní tým, který se snaží prezentovat aktivním fotbalem. Jako obvykle se soustředíme sami na sebe, abychom na domácím hřišti předvedli co nejlepší výkon. Myslím si, že stále máme rezervy. Máme na čem pracovat a na to se teď zaměřujeme. Čeká nás náročný, běhavý soupeř. Těšíme se, že opět hrajeme v domácím prostředí a věříme, že fanoušky potěšíme vítězstvím,“ řekl Jiří Saňák, asistent trenéra SK Sigma, pro klubový web.

Chybět v utkání bude útočník Jakub Yunis, který je v rekonvalescenci po operaci kolena, mimo hru je také záložník Lukáš Greššák.

Na střetnutí můžou diváci, ovšem vzhledem k zákazu vlády padesát procent kapacity a navíc s testem, očkováním nebo po prodělaném covidu, to vše s příslušnou lékařskou zprávou. Pro novou sezonu má Sigma dynamickou cenu vstupenek, které jsou tak v předprodeji levnější, než potom před zápasem na pokladnách stadionu.

Utkání SK Sigma Olomouc versus SK Dynamo České Budějovice se hraje v sobotu 14. srpna od 14.00 (rozhodčí Dalibor Černý – Radek Kotík, Jan Váňa).

Pravděpodobné sestavy
SK Sigma Olomouc: Macík – Látal, Hubník, Beneš, Zmrzlý - Zahradníček, Breite, Sedlák, Daněk, Hála  – Růsek. Trenér Václav Jílek.
Č. Budějovice: Vorel – Čolič, Králik, Talovierov, Sladký  – Mihálik, Javorek, Čavoš, Hora – Škoda – Bassey. Trenér David  Horejš.

Další články