InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Čarodějnické odpoledne

    Čtvrtek 25.4 15:00 - Jihočeská vědecká knihovna - pobočka Na Sadech, České Budějovice

  • Tvořivý rok – gravírování

    Čtvrtek 25.4 16:00 - Jihočeská vědecká knihovna - pobočka Čtyři Dvory, Emy Destinové 46, České Budějovice

Zobrazit všechny události
 
 
 
 

Letní a zimní čas

V roce 2018 skončila v EU debata o letním a zimním času. Každý stát se má zařídit podle svého. Téma se odsunulo do pozadí, momentálně není na stole. Co vyhovuje vám?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mirovice ztratily výhru po penaltě v nastavení

MIROVICE - V sobotu 14. srpna vstoupili fotbalisté Mirovic do premiérové sezony A třídy. Před domácími fanoušky přivítali Planou u Českých Budějovic. Svěřenci Michala Obyta sice měli ve hře navrch a třikrát v utkání vedli. Soupeř ale vždy dokázal odpovědět. Když už to vypadalo, že Mirovice uhájí náskok 3:2, v nastavení nařídil sudí Radek Herzog pokutový kop ve prospěch Plané. Ten proměnil nezkušenější hráč a kapitán hostí Tomáš Pintér a Mirovice se v prvním zápase sezony musely spokojit s bodem.

SK Mirovice – SK Planá 3:3 (1:1)
Branky: 7. Štochl, 50. a 74. Vondrák – 13. Plojhar, 69. Carda, 94. Pintér (penalta)
Rozhodčí: Herzog – Písek, Syrovátka. ŽK: 3:3 (Sláma, M. Štochl, Jelínek – Tibitanzl, Kořínek, Martínek). Diváků: 100
Mirovice: Čejdík – Huleš, Kocourek, Mařík, Sláma (90. Kvěch), J. Převrátil (78. Peterka), J. Štochl, R. Převrátil, Císař (66. Jelínek), M. Štochl, Vondrák (87. Hlavín)
Planá: J. hotový – O. Hotový, Píchal, Pintér, Vrážek (70. Szabó), Pešek (35. Carda), Plojhar (85. Martínek), Lašák, Tibitanzl, Šteyer, Kořínek

Od úvodního hvizdu si míč na kopačky vzali Mirovičtí a soupeře do hry téměř nepouštěli. Do vedení šli domácí už v 7. minutě, kdy svůj nájezd proměnil kanonýr Matěj Štochl – 1:0. Vedení ale Mirovicím dlouho nevydrželo. O šest minut později soupeř srovnal po standardní situaci – 1:1. Po zbytek první půle diktovali tempo hry domácí, ale žádnou svou příležitost v branku neproměnili. Pět minut po změně stran se Mirovice dočkaly, když se prosadil Tomáš Vondrák – 2:1. Planá znovu dokázala srovnat v 69. minutě. Nerozhodný stav vydržel ale jen krátce, o další mirovickou radost se postaral svou druhou trefou Vondrák – 3:2. Šok pro domácí příznivce přišel v nastavení, kdy hlavní arbitr nařídil za ruku Romana Peterky penaltu. Nabídnutou šanci soupeř využil a z mirovického hřiště odvezl cenný bod.

Diskuse k článku - napište váš názor
 

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace