InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Koncert žáků Jaroslavy Míčkové

    středa 15.5 16:15 - ZUŠ - hrad, Strakonice

  • Akademie TJ Sokol – vystoupení všech oddílů jednoty

    středa 15.5 17:30 - Hospoda Na Nové, Volyně

Zobrazit všechny události
 
 
 
 

Letní a zimní čas

V roce 2018 skončila v EU debata o letním a zimním času. Každý stát se má zařídit podle svého. Téma se odsunulo do pozadí, momentálně není na stole. Co vyhovuje vám?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Derby pro Osek, rozhodnuto bylo prakticky za jedenáct minut

OSEK – Ztráta v domácím prostředí? Nic takového ambiciózní fotbalisté Oseku nepřipustili, když ve druhém kole krajského přeboru napravili předchozí zaváhání z Prachatic. Na svém hřišti porazili v sobotu 14. srpna Blatnou, kterou vede jejich bývalý trenér Jaroslav Voříšek, jednoznačně 4:0 (2:0). Nebýt zahozených šancí, rozdíl ve skóre mohl být ještě daleko vyšší. Domácí neponechali nic náhodě a už v šesté minutě je poslal do vedení David Říský, za dalších pět minut se prosadil Jan Hoch a bylo prakticky o vítězi rozhodnuto, jelikož měli Osečtí více ze hry. Po změně stran pak ještě své šance dokázali využít Milan Brabec s Martinem Cardou. Okresní derby sledovalo 250 diváků.

Diskuse k článku - 1 příspěvek
 

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
  • anonymní čtenář 

    Reagovat

     

    Tak Blatná, ale na Prachatice už to chtělo kumšt a pořádnej referát z toho propadáku tu nebyl.

    Vloženo 16.8.2021 11:35:10

 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace