»Prosťačka« Stočesová se nezdá! Rozvod jako cesta k milionům? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

»Prosťačka« Stočesová se nezdá! Rozvod jako cesta k milionům?

2009: Kateřina je pořád krásná.
2009: Kateřina je pořád krásná. (Martin Hykl)

Miss roku 1998 vzbudila svého času velké emoce. Ač byla půvabná, velkou inteligencí prý nikdy neoplývala, což nemohl překousnout zejména tehdejší prezident soutěže Miloš Zapletal. Jenže, světe div se, z Kateřiny Stočesové (41) je obratná podnikatelka. Dopomohlo jí k tomu snad nepodařené manželství?

Podle webu Blesk.cz se v roce 2003 provdala za movitého podnikatele Daniela Bezoušku. Jenže o pouhých pět let později se rozpoutala bitva o miliony. Podle informací uvedeného zdroje měla misska na exmanželovi požadovat 100 milionů korun! A dost možná se i dočkala.

Vyučená květinářka totiž začala profitovat na nemovitostech. Před dvěma lety měla například prodat herečce Daně Morávkové (50) luxusní vilu v pražských Modřanech za neuvěřitelných 36,5 milionu korun. V realitách má ale „ukryté“ i další miliony. Vlastnické podíly má údajně i ve vesničkách Osnice, Podlesí nad Litavkou a ještě jeden podíl opět v lukrativních Modřanech. Že by Miloš Zapletal (79) kdysi finalistku podceňoval? Nebo má jen šikovného rádce?

Missky Ivana Christová a Tťána Gregor Brzobohatá se vyjadřují ke kauze #metoo, soutěži Miss a zákazu promenády v plavkách: 

Video se připravuje ...

Totální omyl

Prezident již neexistující soutěže ale pro ni jen těžko hledal lichotivá slova. „Už před finále Miss ČR v roce 1998 jsem se domníval, že by s ní mohly být problémy, protože byla... No, jak to říci slušně, trochu jednoduchá,“ prohlásil o ní takzvaně na plnou pusu. „Tehdejší ředitel Novy Vladimír Železný přesvědčil některé porotce, že tou pravou misskou by byla taková ta kudrnatá česká selka. Jmenovala se Kateřina Stočesová,“ objasnil, proč korunku obhájila zrovna ona.

Podle jeho slov se ale skutečně neosvědčila, což se prokázalo před soutěží Miss World. „Kateřina neměla o žádném cizím jazyku ani páru! Najali jsme jí tedy lektora angličtiny. Ten nám po několika týdnech řekl, že Kateřina ze sebe nevysouká ani yes,“ přiznal Zapletal s tím, že to vážně nešlo!. „Na Miss World jsme tudíž poslali vicemiss Alenu Šeredovou, která anglicky mluvila dokonale a obsadila pak čtvrté místo,“ uvedl s dovětkem, že na to konto ho zhrzená Stočesová osočila, že má se Šeredovou milenecký poměr. 

Dana Morávková o Ordinaci: Je to jako s chlapem, který vás odkopne a nevíte proč!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
mandalaj
18. 8. 2021 • 12:31

Já jen nechápu, že po tolika letech, se vytahuje její rozvod a vypořádání. Nechápu proč ji někdo takto uráží. Kateřina žije někde v tichosti svůj rodinný život, je okurková sezóna a vytahují se ven něčí smyšlené domněnky. Žumpa

-bello-
17. 8. 2021 • 22:57

tenerife
17. 8. 2021 • 08:53

Moc hezky jste to napsala.

-bello-
16. 8. 2021 • 23:37

Neměl tam Zapletal taky Hanychovou?
Vlastně je to jedno, Hanychová nasadila laťku tak dole, že přes ni se tam doškobrtají už všechny.Nikdo blbější s křivějšíma nohama , s mozkem velikosti dětského kapesníku jako ona se tam ještě neumístnil.Ta vede!
Stočesová byla dost hezká holka.

mbmb
16. 8. 2021 • 12:32

Popletal sprosťák svázak a pomlouvač!!!! Vydělal si na Miss prachy ať se stará o trpasličí manzelku

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.