Seriálový prequel Zaklínače Blood Origin představuje nové herce
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Seriálový prequel Zaklínače Blood Origin představuje nové herce

Seriálový prequel Zaklínače Blood Origin představuje nové herce

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

16. 8. 2021 18:03

Jak vypadal svět Zaklínače více než tisíc let předtím, než jej začal křižovat legendární Geralt? Na to odpoví seriálový prequel Blood Origin, který zachytí událost takzvané Konjunkce sfér. Netflix jej začíná natáčet na Britských ostrovech a štáb odhalil několik dalších herců. Nejzajímavějším jménem je herec, komik a scenárista Dylan Moran, známý z komedie Shaun of the Dead a sitcomu Black Books. Ztvární postavu nazvanou Uthrok One-Nut.

Reklama

  • Netflix představil ansámbl nových herců podílejících se na prequelu seriálu Zaklínač
  • Konjunkci sfér zažijeme společně s Dylanem Moranem, Lennym Henrym, Mirren Black a dalšími

Dalšími posilami jsou Lenny Henry (zakladatel nadace Comic Relief a hvězda připravovaného seriálového Pána prstenů, postava Balor), Mirren Mack (Nest, Sex Education, postava Merwyn), Nathaniel Curtis (It’s a Sin, postava Brian), Jacob Collins (postava mladého Eredina), Lizzie Annis (postava Zacare), Huw Novelli (postava “Bratr smrti” Callan), Francesca Mills (postava Meldof), Amy Murray (postava Fenrik) a Zach Wyatt (postava Syndril).

První tři epizody zrežíruje Sarah O’Gorman, o druhou polovinu minisérie se postará Vicky Jewson. Na Netflix by měl seriál dorazit během příštího roku.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama