Co udělá ODS a spol.: Řekli to s humorem

17.08.2021 8:52 | Ze sítí

Koalice Spolu vytáhla v předvolebním boji další video. ODS, lidovci a TOP 09 na něm zvláštním způsobem vysvětlují, že až uspějí ve volbách, tak budou lidem říkat věci na rovinu. Pomohla jim stand-up komička, moderátorka, youtuberka, holka z marketingu a vládkyně, jak se sama představuje, Kateřina Hašková.

Co udělá ODS a spol.: Řekli to s humorem
Foto: Hans Štembera
Popisek: Předseda ODS Petr Fiala

Koalice Spolu vytáhla z rukávu další předvolební trumf. Znovu to zkouší s humorem. Po sérii videí s hercem Petrem Čtvrtníčkem, který vystupuje v roli doktora Freunda, přichází na scénu Kateřina Haškova, která se sama představuje jako stand-up komička, moderátorka, youtuberka, holka z marketingu, vládkyně.

Vzala si s sebou politický slovník a jala se lidem vysvětlit, co mají politici ve skutečnosti na mysli, když říkají, že sice lidem slíbili prosadit to či ono, ale bude to „běh na dlouhou trať“.

„Co to znamená, když se řekne: běh na dlouhou trať? Ne, ne, tady se nikdo na ovál nevydává,“ začala ze široka Hašková. Pitvořila se u toho tak, že by jí mohl grimasy závidět i slavný francouzský komik Louis de Funès.

„Tady se dotýkáme poslaneckého nekonečna, které nám dává naději, že se to stane. My ale nevíme kdy. My jako nevíme kdy, my prostě nevíme a my prostě nevíme kdy,“ protáčela přitom očima podobně, jako se točí kolo, ve kterém běhá bláznivá myška. Parodovala tak mnohé politiky, kteří věty tohoto typu pronášejí opravdu často.

„Tak jako, proč to prostě neřeknou, tak, jak to je. Mluvme na rovinu,“ požádala politiky důrazně s rukama bojovně založenýma v bok.

Pak už jen následovalo ujištění, že politici koalice Spolu budou mluvit na rovinu.

A předvolební spot skončil.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

16:50 Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

V Bruselu se začátkem týdne konala Konference o národním konzervatismu (NatCon), tu se bruselské úřa…